Säädettävä Pudota Jalka Ahdin Jalka Ylös Afo Ahdin

19.99

Ale!

Säädettävä Pudota Jalka Ahdin Jalka Ylös Afo Ahdin

19.99

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Mukavuutta ja helpotusta yötä päivää

Tämä vallankumouksellinen ortoosi parantaa näkyvästi kävelyä ja tarjoaa tukea pudotusjalan tai vastaavien vaivojen hoitoon. Kestävästä, ihoystävällisestä samettimateriaalista ja sandwich-sienestä valmistettu tukivarsi on miellyttävämpi ja hengittävämpi pitkäaikaiseen päivittäiseen käyttöön. Se on kevyt ja tarjoaa maksimaalisen mukavuuden, toisin kuin muut tilaa vievät tukivarret.

Ergonominen muotoilu
Ortorex-Jalkatuki on varustettu taivutettavalla lastalla, jota voidaan säätää 90-85 asteen välillä maksimaalisen mukavuuden ja optimaalisen toipumisen takaamiseksi.
Välitön helpotus
Tuotteemme pitää jalkasi venytettynä ja lievittää kipua.
Helposti säädettävä
Ortorex AFO -tuki on varustettu pehmeällä ja hengittävällä vaahtomuovipehmusteella, joka antaa sinulle pehmustavan vaikutuksen.
Säädettävät hihnat

Toinen hihna kiristää ja toinen puristaa nilkkaa.

Pehmustettu vuori

Ortorex AFO -tuki on varustettu pehmeällä ja hengittävällä vaahtomuovipehmusteella, joka antaa sinulle pehmustavan vaikutuksen.

Monipuolinen

Sopii sekä miehille että naisille.

Lisää syitä rakastaa jalkatukiamme
Kevyt
Käännettävä
Yleispätevyys
Ihoystävällinen
Vedon Kestävä Sulkeminen
4.56
9 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 9 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1

 1. M**a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Sitä on hyvä käyttää nukkuessa, koska se pitää jalkaterän oikeassa asennossa kivunlievityksen kannalta. Pystyin nousemaan aamulla ylös ja laittamaan jalkani lattialle ilman kipua. Hyvin rahan arvoinen

 2. R****l (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Suosittelen tätä tukia, joka auttaa parantamaan jalkaterän kipua. Kipu on varmasti paljon parempi tämän käytön jälkeen. Ja tuki on pehmeä ja mukava.

 3. N***k (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Lievittää kipua vaikka ei uskoisi sen toimivan. Minulla on ollut niin paljon kipua kantapäässäni kuukausia, että en voi kävellä jalallani ollenkaan. Ostin tämän pienen tukivarren ja muutamassa tunnissa kipuni katosi. Tänään oli ensimmäinen päivä kuukausiin, kun heräsin ja pystyin kävelemään kunnolla ilman kipua. Olen niin kiitollinen tästä tuotteesta. Suosittelen lämpimästi.

 4. A***x (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Kokeilin tätä tukia vain kerran, viime yönä, mutta olen syvästi vaikuttunut. Se piti jalkani taivutettuna. Mutta kyllä, siihen tottuminen vie muutaman minuutin. Joka tapauksessa… SE ON LOISTAVA!!!

 5. S****t (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä on pelimuutos! Se on tehnyt minulle suuren eron. Käytän sitä nukkumaan mennessä, kunnes herään joskus keskellä yötä. Jos olet juuri alkanut kamppailemaan plantaarifaskiitin kanssa, toimi nyt ja hanki tämä tukivarsi!

 6. K**r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tätä lastaa on helppo käyttää ja se on mukava. Tarranauhahihnat voidaan helposti säätää haluamasi tuen ja jalkaterän joustotarpeen mukaan. Tarranauha on erittäin vahva eikä se anna otettaan, mikä on hyvä, kun sitä käytetään unen aikana. Olen käyttänyt lastaa lähes kuukauden ajan ja kipu on vähentynyt, kun kävelen ensimmäisen kerran aamulla. Suosittelen lämpimästi tätä tuotetta 👍

 7. D****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Loistava laite siihen aamun jalka- ja nilkkakipuun! Sen kanssa on mukava nukkua ja se on auttanut jalkaani niin paljon kivuista.

 8. A***e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Mukava tuki, se pitää jalkani taivutettuna olematta epämukava. Kestää jonkin aikaa sopeutua tunteeseen, mutta se toimii.

 9. V****r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olin skeptinen tuotteen suhteen, joka korjaa plantaarifaskiittia, mutta yllättäen se toimi. Sitä pitää käyttää joka yö, kunnes se auttaa venyttämään jalkapohjaa. Plantaarifaskiitti ei ole palannut- mutta on hyvä tietää, että minulla on ratkaisu, jos se tapahtuu uudelleen.