Kompressio Nilkkatuki

Alkuperäinen hinta oli: €50.00.Nykyinen hinta on: €24.98.

Ale!

Kompressio Nilkkatuki

Alkuperäinen hinta oli: €50.00.Nykyinen hinta on: €24.98.

Muista tarkistaa koko meidänKokotaulukko
Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Nauti mukavasta ja tehokkaasta kompressiosta todellista helpotusta varten

Ortorex Kompressiotuki antaa nilkkaan johdonmukaista ja kohdennettua painetta. Se estää sivuttaisen kiertymisen ylläpitämällä nivelen vakautta. Tämän seurauksena tukivarsi auttaa lievittämään nilkkakipuja ja nopeuttaa toipumista vammasta tai leikkauksesta.

Vammojen ehkäisy
Nilkkatuki takaa hyvän istuvuuden ja ehkäisee nivelten siirtymiä. Tämä puolestaan auttaa välttämään mahdollisia mikrotraumoja.
Kivunlievitys
Nilkkatukemme pitää kehon lämpimänä ja edistää verenkiertoa, mikä kuljettaa ravintoaineita ja happea vaurioituneelle alueelle. Tämä vähentää niveltulehduksen, nyrjähdysten, turvotuksen, akillesjännetulehduksen tai muiden sairauksien aiheuttamaa kipua.
Nopea toipuminen
Ortorex-Tuki pitää nilkkanivelen paikallaan ja säilyttää sen vakauden, ja se vähentää siihen kohdistuvaa jännitystä. Se helpottaa lihasten rakentumista, koska ne ovat vähemmän rasittuneita. Näin ollen se helpottaa ja sujuvoittaa kuntoutumista.
360° tuki

Tukemme tarjoaa monipuolisen suojan nilkan lihaksille ja nivelille.

Säädettävä kireys

Joustavat hihnat ja sisäinen kudonta tarjoavat räätälöityä puristusta ja pitävät tukivarren paikallaan.

Hengittävä materiaali

Tukiliiviemme kangas edistää ilmankiertoa ja estää hikoilua.

Lisää syitä rakastaa tukeamme
Ihoystävällinen
Ohut
Kosteutta Siirtävä
Pestävä
Ei-Rajoittava
Hajunpoisto
Kokoopas
supporteuukus
s/m33-371-43-6
l/xl38-425-87-10
2xl/3xl43-469-1111-13
4.56
9 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 9 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. J*****r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Materiaali on hengittävää, mikä on hienoa. Antaa hyvän tuen, mutta oli hieman tiukka minulle.

 2. H****y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä tuki on yllättävän tukeva ja erittäin kevyt. Ostin sen auttaakseni nilkan kipeytymiseen. Käytän sitä sukan alla ja olen myös nukkunut sen kanssa. Olin huolissani siitä, että se tuntuisi tilaa vievältä, mutta en edes huomaa sitä! Se ei luista tai palloudu edes 2-3 tunnin intensiivisen toiminnan jälkeen. Se antaa yllättävän paljon vakautta ja auttaa minua pysymään aktiivisena, kun kipu paranee.

 3. C***n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Mukava tuki murtuneelle nilkalle. Ostaisin uudelleen!

 4. D*****d (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Super mukava ja auttaa paljon! Olen käyttänyt omiani nyt pari viikkoa ja rakastan niitä todella paljon! Niiden avulla nilkkani eivät pyörry niin helposti ja ne antavat hyvän puristuksen. Suosittelen ehdottomasti!!!

 5. P**y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Minulla on hypermobiliset nivelet ja nilkan pronaatio. Käytin näitä nilkkahihoja koko päivän, noin 12 tuntia, ja ne olivat erittäin tukevat!!! Ne vakauttivat nilkkani ja jalkani hyvin ilman, että ne olivat liian tiukat!!!

 6. A**n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Minulla on ajoittain huono verenkierto nilkoissa. Nämä sopivat hyvin ja mukavasti, ja ne tarjoavat erinomaisen ja tasaisen kompression ilman, että minusta tuntuu, että minulla olisi mitään päällä. Ne sopivat täydellisesti yön yli tapahtuvaan kompressioon tai käytettäväksi tilanteessa, jossa tiedän, että olen jaloillani pitkään. Olen erittäin iloinen, että löysin nämä! Kiitos!!!

 7. N****t (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Mukava ja tukeva! Nyrjäytin nilkkani kaksi vuotta sitten, ja on ollut haastavaa yrittää lenkkeillä uudelleen. Käytin näitä tukia ja olin erittäin tyytyväinen tukeen ja mukavuuteen, kun käytin kenkää.

 8. R***r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä on hyvä ja miellyttävä puristus jalkaholville, akillesjänteelle ja molemminpuolisille mediaalisille ja lateraalisille jänteille/jänteille. Pitkien matkojen kävelyä, portaita ja epätasaisia lattioita varten nämä kompressiotuet sopivat erinomaisesti yhteen hyvien kenkien kanssa. 100% tyytyväinen tilaukseeni ja tilaan niitä uudelleen!

 9. S**e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Ahdin toimii täydellisesti! Laitan sen päälle aamulla ja teen asiani. Vähemmän kipua ja EI turvotusta!