Vauvan Kylpyistuin

Alkuperäinen hinta oli: €45.00.Nykyinen hinta on: €29.99.

Ale!

Vauvan Kylpyistuin

Alkuperäinen hinta oli: €45.00.Nykyinen hinta on: €29.99.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Varmista suoja vauvaa kylvetettäessä

Ortorex vastasyntyneen istuin on luotettava apuväline lapsesi hygieniarutiineissa. Tukeva rakenne tarjoaa optimaalisen tuen ja takaa positiivisen kylpykokemuksen.

Parannettu mukavuus
Vauvan peseminen voi olla haastavaa, koska sinun on samanaikaisesti pidettävä vauvaa sylissä ja puhdistettava se. Laitteemme auttaa sinua asettamaan lapsesi turvallisesti ammeeseen. Näin voit käyttää molempia käsiä vesitoimenpiteisiin.
Liukumaton
Vauvantuojamme on valmistettu vaahtomuovista, joka takaa hyvän kelluvuuden. Se ei anna lapsen liukua alaspäin, mikä tarjoaa vakautta ammeessa.
Ergonomiset ääriviivat
Ortorex-istuimessa on kaareva muotoilu, joka jäljittelee äidin kohtua. Koska siinä ei ole teräviä reunoja, se tarjoaa lapsellesi turvallisen uinnin.
Ihoystävällinen

Istuinpinta estää hankautumista ja ärsytystä vartalossa. Tämän ansiosta Ortorex kelluva kylpyamme sopii myös niille, joilla on herkkä iho.

Monipuolinen

Viiden säädettävän hihnan ansiosta istuin sopii erikokoisiin ja -muotoisiin ammeisiin.

Tilaa säästävä

Tämän tyynyn kokoontaitettava rakenne mahdollistaa kompaktin säilytyksen.

Lisää syitä rakastaa vastasyntyneen kylpyistuinta
Optimaalinen Mukavuus
Kokovartalotuki
Kestävä
Laadukkaat Materiaalit
4.63
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. C***o (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Auttaa estämään lastani uppoamasta veteen. Pakko saada.

 2. J****a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Pidän tästä. Se on erittäin tukeva ja käytännöllinen, mutta olisi kuitenkin parempi, jos se olisi pidempi. Minun 8-kuukautinen lapseni liukuu jatkuvasti pois siitä.

 3. W****r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Muista kastella istuin etukäteen lämpimällä vedellä, jotta lapsellasi on jotain lämmintä kylvyn aloittamiseen. Se pitää veden lämpötilan mukavasti. Hyvä tuote.

 4. B****t (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastamme tätä kylpyammeen inserttiä. Se kelluu, joten kiinnitin kaksi suurta imukuppia pohjaan, jotta se pysyy kiinni vauvan ammeessa.

 5. A****r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  UPEA kylpyistuin. Vauvani ei liu’u alas kuten muissa kylpyistuimissa joita olen käyttänyt ja joita olen vihannut. Se on pehmeä ja mukava ja kuivuu nopeasti.

 6. L***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Ehdottomasti ei mitään moitittavaa tässä istuimessa, se on ihana. Oikeasti, se on todella pehmeä vauvalleni ja se tekee kylvettämisestä helpompaa! Ostakaa se, ette tule katumaan!

 7. E****n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä on ihan ehdoton must-have lasten kylpemiseen! Tässä istuimessa on ihanteellinen muoto vauvalleni, ja laatu on erittäin hyvä. Nyt tunnen oloni paljon rennommaksi, kun kylvetän lastani. Tämä tuote sopii erityisesti vastasyntyneille vauvoille. Auttaa minua paljon! Se on myös helppo puhdistaa ja se kuivuu hyvin nopeasti, mikä on hienoa.

 8. J***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Pidän kaikesta tässä kylpyistuimessa. Siinä on kolme hihnaa, jotka tukevat vauvaa turvallisesti, ja se kelluu helposti, kun vauva on kylpyammeessa. Välitän paljon materiaalista, ja tämä on täydellinen vauvan iholle, se on hyvin hyvin pehmeä. Suosittelen lämpimästi!

 9. O***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä lastenistuin sopii täydellisesti vauvan kylpyammeeseeni. 1 kuukauden ikäinen lapseni inhosi kylpyaikaa, mutta nyt hän ei välitä maata tämän kylpytyynyn päällä. Uskon sen johtuvan siitä, että se antaa pehmusteita hänen vartalonsa ympärille ja hän tuntee materiaalin pehmeyden. Tämä asia on tehnyt vauvamme kylpemisestä kiusallisesta ja epämukavasta nautinnolliseksi sekä minulle että vauvalleni! Kiitos tuhat kertaa!

 10. N*****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen aivan rakastunut tähän kylpyistuimeen. Vauvakylpyammeessani on kova pohja, ja minun oli todella epämukavaa pestä lastani vain yhdellä kädellä. Mutta tämä kylpyistuin on hengenpelastaja! Nyt vauvani makaa turvallisesti jollakin pehmeällä eikä kovalla alustalla, kun voin pestä hänet ja käyttää molempia käsiäni. Lisäksi se on todella helppo asentaa ja käyttää!