Vauvan Kääre Peitot ja Makuupussit

34.9834.99

Ale!

Vauvan Kääre Peitot ja Makuupussit

34.9834.99

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Anna vauvallesi mukavat unet Ortorex käärepeitteiden ja makuupussien avulla!

ORTOREX™-unipussit tarjoavat vauvallesi mukavuutta ja turvallisuutta, jota tarvitaan kodikkaaseen nukkumiseen. Lisäksi ne ovat käteviä myös vanhemmille stressin vähentämiseksi. Tuotteemme on valmistettu pehmeimmistä materiaaleista, joten voit olla varma, että pikkuinen on mukavasti pehmoinen. Turvallisuudesta ei tarvitse huolehtia, sillä riippumattomat laboratoriot ovat testanneet tuotteemme täyttävän tai ylittävän kansainväliset turvallisuusstandardit.

Käärepeittomme on valmistettu 100-prosenttisesta puuvillasta, joka ei ärsytä vauvasi ihoa. Se on kuitenkin tarpeeksi pehmeä, jotta pikkuinen voi tuntea olonsa turvalliseksi nukkuessaan tai käyttäessään sitä ympäri taloa. Makuupussien ulkopinta on joko fleeceä tai flanellia. Molemmat materiaalit ovat 100-prosenttisesti hengittäviä ja turvallisia vauvan käyttöön. Lisäksi kaikki käärepeittomme ovat konepestäviä. Se on erinomainen ominaisuus, sillä sen avulla voit pitää makuupussin puhtaana ilman haittoja.

ORTOREX™-Käärepeitteiden ja Makuupussien Käytön edut:

 • Tarjoaa lämpöä ja mukavuutta vauvalle
 • Täydellinen päiväunille tai nukkumaanmenoaikaan kaikkina vuodenaikoina
 • Antaa vauvallesi riittävästi tilaa venytellä
 • Edistää turvallista unta karkaamisen estävän ominaisuuden avulla
 • Pidä vauvasi mukavana ja mukavana koko yön
 • Sopii kaikenikäisille vastasyntyneille
 • Valmistettu 100% hengittävästä puuvillasta

Vauvoille tarkoitetuissa ORTOREX™-käärepeitteissä on pakenemisen estävä rakenne, joka estää ei-toivotun vetoketjun avautumisen nukkumisen aikana, jolloin vanhemmat voivat olla varmoja siitä, että heidän lapsensa on turvassa koko yön. Lisäksi niissä on kaksipuolinen tarrakiinnitys, jonka ansiosta vauva on helppo asettaa sisään ja varmistaa, ettei makuupussi pääse irtoamaan. Tarrakiinnitys varmistaa myös, että voit säätää makuupussin tiiviyttä vauvasi mukavuuden mukaan. Käärepeittomme ovat täydellisiä myös päiväunien aikana kaikkina vuodenaikoina – syksystä talven kautta viileämpiin kuukausiin aina kesäaikaan asti, kun haluat, että vauvalla on vähemmän vaatetta mutta hän pysyy lämpimänä.

AVAINTIEDUT:

✔️ TARJOAA TÄYDELLISEN YÖUNEN – Käärepeittomme on suunniteltu vauvan mukavuutta ajatellen. Ne antavat lämpöä ja varmistavat samalla, että vastasyntynyt voi tuntea olonsa kotoisaksi saadakseen kokonaisen yöunen.

✔️ SUURET JATKUVAT – ORTOREX™-unipeitteissä on tarpeeksi tilaa vauvalle liikkua, mutta eivät niin suuria, että niistä tulisi vaarallisia tai että ne putoaisivat pois. Se takaa, että he ovat mukavan ja mukavan oloisia koko yön ilman tukehtumisvaaraa.

✔️ HENGITTÄVÄ, PEHMEÄ JA MUKAVA – Hengittävästä puuvillasta valmistetut käärepeittomme varmistavat, että pikkuinen pysyy mukavasti ja mukavasti ylikuumenematta tai saamatta ihottumaa herkälle iholle.

✔️ KARKAAMISEN ESTÄVÄ RAKENNE – Pakenemisen estävä muotoilu varmistaa, että pikkuinen ei pääse livahtamaan ulos nukkuessaan. Se auttaa estämään heitä vierimästä pois sängystä tai estää sinua huolehtimasta tukehtumisvaarasta, kun vauva lepää selällään.

KOKO-OPAS:

4.69
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. D***o (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Erittäin söpö ja niin pehmeä! Pidän siitä, että se on sisältä hieman isompi, jotta sen alla voi käyttää vaatteita.

 2. S****y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä on ihanin käärehuopa. Heti kun laitan vauvani tähän, hän sulkee silmänsä. Tämä on superpehmeä ja juuri oikeanmittainen. Kiitos!!!

 3. M**d (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastan materiaalia ja sen ulkonäköä! Se on kaunis ja erittäin pehmeä! Hihnojen tarranauha on vahva eikä se tunnu ärsyttävän.

 4. T**a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Kiva huopa! On pitänyt vauvani lämpimänä tähän mennessä tänä talvena. On pesty 3 kertaa ja näyttää edelleen hyvältä!

 5. B**t (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Se on iso konepeltiosassa. Erittäin vaikea pitää vauvan päässä, jos ulkona tuulee tai jos liikun nopeasti.

 6. D***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Poikani nukkuu todella hyvin tähän makuupussiin käärittynä! Mielestäni se antaa hänelle tarvittavaa lämpöä ja mukavuutta yöllä. Ja minäkin voin nyt vähän rentoutua, koska hän ei enää herätä minua niin usein =) Kaiken kaikkiaan tämä on täydellinen pakollinen kaikille äideille! Suosittelen lämpimästi!!!

 7. J****n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Vauvani on tulossa muutaman kuukauden kuluttua, enkä malta odottaa, että saan pukea hänet tähän käärehuopaan! Se on super pehmeä ja erittäin söpö!!! En ole katunut sen ostamista!

 8. A***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Se on paras lahja vauvalle, jonka olen antanut, se on jumalainen ja lisäksi se on super hyödyllinen! Vanhemmat olivat super onnellisia saadessaan sen. Käärepeitto on erittäin kaunis ja pehmeä. Ostaisin sen ehdottomasti uudelleen toiselle vauvalle lahjaksi!!!

 9. E***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Nämä makuupussit ovat erittäin paksuja ja lämpimiä, joten niitä on ehdottomasti parempi käyttää talvella. Ne tuntuvat erittäin mukavilta, joten uskon, että vauvani tulee pitämään niistä. Lisäksi väri on juuri sellainen kuin kuvassa!

 10. L***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Kangas on kaunista ja erittäin pörröistä. Vauvani rakastaa olla tämän sisällä! Ja hän näyttää siinä niin söpöltä. Tarranauhan ansiosta se on täydellinen, jotta sitä voi paijata kunnolla. Loistava tuote, kiitos!