Ortorex™ Hip-Up Lantion Korjausvyö

Alkuperäinen hinta oli: €45.00.Nykyinen hinta on: €29.99.

Ale!

Ortorex™ Hip-Up Lantion Korjausvyö

Alkuperäinen hinta oli: €45.00.Nykyinen hinta on: €29.99.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Älä anna lonkka- ja lantiokipujen estää sinua tarttumasta arkeen!

MIKSI TARVITSEN TÄTÄ?

Kärsitkö alaselkä- tai lonkkakivusta? Älä huoli, et ole yksin. 78 prosentilla ihmisistä on lantion etu- tai sivukallistuma. Syyt tähän voivat vaihdella: istumatyö, raskaus, loukkaantuminen. Lantion epätasapaino voi aiheuttaa huonoa ryhtiä sekä kroonista kipua ja samalla rajoittaa suorituskykyäsi ja vaikuttaa jopa mielialaan. Joissakin tapauksissa myös polvet ja nilkat voivat kipeytyä.

Ortorex™ Hip-Up Lantion korjausvyö tukee ja vakauttaa lantiota ja lantiota tehokkaasti: lantiokipua, jalkakipua, selkäkipua, lonkkakipua, lantiovyökipua, piriformis-oireyhtymä tai symphysis pubis toimintahäiriö. Se auttaa poistamaan SI-nivelen toimintahäiriön aiheuttamaa hermokipua tarjoten kaivattua mukavuutta.

Lisäksi tämä korjausvyö auttaa urheilijoita säilyttämään oikeanlaisen lantion muodon harjoituksen aikana vammojen ehkäisemiseksi.

MIKSI ORTOREX™?

Ortorex™-vyö ei ole väliaikainen korjaus. Kun kehosi tottuu korjausvyömme käyttöön, lihasmuisti muodostuu niin, että kehosi luonnollisesti tottuu uudempaan ja terveempään asentoonsa jopa sen irrottamisen jälkeen. Kevyt mutta kiinteä materiaali on säädettävä ja valmistettu hengittävistä kankaista, jotta ilma ja kosteus pääsevät läpi.

Lantiovyö on suunniteltu käytettäväksi mukavasti päivällä ja yöllä. Se sopii 30-55 tuuman lantion ympärysmittaan sekä miehille että naisille. Voit helposti käyttää sitä vaatteiden alla, jotta särkevät lantio ja selkä saavat tarvitsemansa helpotuksen. Sisähihnan liukumista estävät silikoninauhat estävät hihnaa liukumasta ylös ja alas. Varmista, ettet kiristä vyötä liikaa ja käytä sitä alaselän lantiossa, jolloin se jää huomaamatta päivittäisten toimien aikana.

KOKO KAAVIO:


MITEN ORTOREX™-LANTIONKORJAUSVYÖTÄ KÄYTETÄÄN:

 

5.00
6 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 6 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. O**g (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Erittäin vaikuttunut tästä vyöstä :))) Minulla ei todellakaan ollut suuria odotuksia tulosten suhteen, mutta minun on sanottava, että olin iloisesti yllättynyt.

 2. U**u (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä tarjoaa erinomaista tukea minun kireälle lantionivelelle. Se pitää molemmat puoleni oikeassa linjauksessa.

 3. X*****d (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Auttoi minua ehdottomasti lonkka- ja alaselkäkipuihini. Tunnen helpotusta heti, kun laitan sen päälle. Erittäin hyvä tuote. Suosittelen sitä ystävilleni, joilla on alaselkäkipuongelmia.

 4. Z*m (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Minulla on ollut iskiashermokipuja jo vuosia, jotka johtuvat tulehtuneesta ristiluunivelestä. Tämä vyö auttaa kiristämään löysää lantiotani, tunsin välittömän helpotuksen, kun laitoin sen päälle.

 5. M**p (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Pidän todella tästä alaselkäkipuuni. Olen kokeillut leveämpiä vöitä, joissa on kaikki kellot ja pillit, mutta ne olivat kaikki liian hankalia ja epämukavia

 6. S****i (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Suosittelen sitä kaikille selkäkivusta kärsiville. se muutti elämäni!