Tyhjiö Huokosten Puhdistusaine Mustapäiden Poistoon

Alkuperäinen hinta oli: €120.00.Nykyinen hinta on: €79.99.

Ale!

Tyhjiö Huokosten Puhdistusaine Mustapäiden Poistoon

Alkuperäinen hinta oli: €120.00.Nykyinen hinta on: €79.99.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Mullista ihonhoitorutiinisi – sano hyvästit tukkeutuneille huokosille lopullisesti!

Mustapäillä on taipumus olla lähes kaikkien kiusankappale, etenkin niiden, joilla on rasvaisempi iho. Tyhjiö Huokosten Puhdistusaine toimii imun avulla puhdistaen huokoset syvästi, poistaen tehokkaasti mustapäitä ja ylimääräistä öljyä. Unohda jatkuvasti mustapäiden täplittämä nenä – Tyhjiö Huokosten Puhdistusaine vapauttaa huokoset kokonaan, jolloin ihosi on kiiltävä ja raikas.

Tyhjiö Huokosten Puhdistusaine on 2 imun voimakkuuden tasoa: vahva imu miehille ja mukavuusimu naisille. Voit helposti säätää kullekin tasolle sopivat asetukset merkkivalon avulla. Tyhjiöhuokosten Puhdistusaine -huokospuhdistimen matalaa tilaa voidaan käyttää herkälle ja kuivalle iholle, keskitilaa käytetään pienille mustapäille, lähinnä yhdistelmäiholle, ja korkeaa tilaa käytetään suurille mustapäilleы tai erittäin tukkeutuneille huokosille rasvaiselle iholle. Tehokas mutta silti tarpeeksi hellävarainen Tyhjiö Huokosten Puhdistusaine on turvallinen kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Eri alueiden puhdistamiseen on sarjassa mukana 4 suutinta: T-muotoiselle alueelle, hauraille herkille alueille, akneiholle ja ihon yleiseen kohotukseen.

Se on erittäin helppokäyttöinen. Kasvojen pesun jälkeen käytä kuumaa pyyhettä 3-5 min ajan, jotta huokoset avautuvat. Valitse sitten sopiva suutin ja kierrä se kevyesti Tyhjiö Huokosten Puhdistusaine -kärkeen. Kytket vain laitteen päälle, työnnät pyöreän kärjen ihollesi ja liu’utat sitä sitten hitaasti huokosten yli, jolloin katsot, kuinka lika siepataan mustapäistäsi. Siirrä Tyhjiöhuokosten Puhdistusaine – puhdistuslaitetta varovasti nenän sivuja ja ryppyjä pitkin edestakaisin jokaisen kohdan yli, mutta älä pysähdy yhteen kohtaan liian pitkäksi aikaa. Levitä käytön jälkeen kasvovettä viilentämään ihoa.

Valitse Tyhjiö Huokosten Puhdistusaine, joka todella toimii!

 

AVAINHYÖDYT:

AMMATTITAITOINEN MUSTANHUURUNPOISTO – Puhdistaa jopa syvälle istuvan lian ja vähentää suurten huokosten, aknen ulkonäköä, kirkastaa ja nuorentaa ihoa.

3 TOIMINTAMUODIA JA 4 ERILAISTA SUIHKUA – Imu voidaan säätää todellisten tarpeidesi mukaan.

SOPIVA KAIKILLE IHOTYYPEILLE – Täydellinen rasvaiselle ja sekaiholle, tarpeeksi hellävarainen käytettäväksi herkälle ja normaalille iholle.

TURVALLINEN JA HELPPO KÄYTTÄÄ – Turvallinen ja ärsyttämätön, ei aiheuta ihon mustelmia tai tulehduksia.

4.88
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. P***P (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tällä mustapäiden poistajalla ja huokosimurilla on suuri imuteho. Sitä on erittäin helppo käyttää ja yhtä helppo puhdistaa. Loistava lisä yölliseen rutiiniini.

 2. A***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä mustapäiden poisto toimii sujuvasti ja sain puhdistettua nenäni ympärillä olevat mustapäät ilman kipua. Poistimessa on kolme eri nopeutta, mutta sain mustapäät pois myös hitaalla nopeudella, tärkeintä on, että et anna poistimen istua yhteen kohtaan, liikuta sitä hitaasti, muuten saat punaisia pisteitä.

 3. S***S (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Annoin sen lahjaksi, toimii loistavasti!!!

 4. Y***r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastan tätä! Olen aina kamppaillut mustapäiden kanssa, koska ihoni on niin rasvainen. Käytin tätä heti suihkun jälkeen ja se toimii loistavasti! Nenäni ei ole koskaan näyttänyt näin puhtaalta! Käytin ensin isoa pyöreää päätä. Se toimii hyvin pienimmällä asetuksella, mutta se raapii ihoa. Sitten käytin soikeaa päätä ja se toimi todella hyvin nenän vaikeasti tavoitettavissa olevissa kulmissa ja herkemmällä iholla. Kasvoni olivat todella punaiset sen jälkeen, mutta laitoin sen jälkeen jojobaöljyä ja C-vitamiiniseerumia. Seuraavana aamuna punoitus väheni valtavasti. Erinomainen tuote, jonka lisään säännölliseen ihorutiiniini.

 5. M***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Ostin tämän, koska minulla on mustapäitä nenässäni. Mustapäiden kasvopesu ei toiminut. Käytin tätä tänään ja se teki ihmeitä. Höyrystin kasvoni ja käytin sitä pehmeällä imulla ja kaikki cane pois. Tein kylmää kasvojen pesua sulkeakseni huokoset. Nenäni tuntuu pehmeämmältä.

 6. M*** (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Suuri pieni laite kauniille kasvoillesi! Se on helppokäyttöinen ja siinä on kaikki tarvittavat työkalut seuraavaa kasvohoitoa varten. Suositellaan!

 7. G***G (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Toimii hämmästyttävästi! Ehdottomasti suositeltava.

 8. O***k (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Se todella imee ällöttävät jutut pois kasvoiltasi! Käytän sitä nenän ja leuan alueella noin 1-2 kertaa viikossa. Olen järkyttynyt siitä, miten hyvin tämä toimii iholleni. Olen iloinen ostoksesta!

 9. M***M (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Huokosimuri on hyvä olla kotona, jos sinulla on jokin iho-ongelma, mutta et halua mennä kauneushoitolaan. minulla on mustapäitä ja kuiva iho, joten päätin kokeilla tätä! Imu on todella hyvä, kokeilin vain matalaa tasoa, se sopii hyvin kuivalle herkälle iholleni. Kasvoni näyttivät ehdottomasti paremmilta sen jälkeen. Käytän sitä edelleen säännöllisesti. Kiitos tästä hyödyllisestä laitteesta!

 10. D***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen todella yllättynyt tämän tuotteen imutehosta. Suosittelen sitä ehdottomasti!