Selluliitin Poisto Hieronta Kone

Alkuperäinen hinta oli: €120.00.Nykyinen hinta on: €59.98.

Ale!

Selluliitin Poisto Hieronta Kone

Alkuperäinen hinta oli: €120.00.Nykyinen hinta on: €59.98.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Vähentää selluliittia, kuoppia ja kuoppia tällä ahkeralla sähköisellä hierontalaitteella!

Selluliitti ei välttämättä saa ihoa näyttämään parhaalta. Sitä voidaan kuitenkin hallita ja vähentää syvällä ihokudoshieronnalla. Jos olet etsinyt kätevää tapaa vähentää selluliittia, tämä hierontalaite on paras valinta! Selluliittihieroja auttaa sinua puhdistamaan myrkkyjä ja nestettä sisältävää rasvaa eli selluliittia. Sen vankat päät tehostavat verenkiertoa ja tarjoavat syväkudoshierontaa, joka vaikuttaa ihon syvempään kerrokseen. Ne rikkovat rasvakertymiä jopa vaikeimmilta alueilta. Ihosi tuntuu heti pehmeämmältä, kun käytät sitä jatkuvasti parin viikon ajan.

Sen lisäksi, että tämä laite toimii selluliittimassagerina, se on monikäyttöinen ja sitä voidaan käyttää kivun, arkuuden ja kehon epämukavuuden lievittämiseen. Se tarjoaa myös valtavaa helpotusta väsymykseen ja antaa sinulle energiaa.

Selluliittihierontalaitteen käytön edut:

 • Tehokas ja upea ihonpuhdistuskokemus
 • Selluliittimerkkien ulkonäön väheneminen
 • Lihasjännityksen lievittäminen
 • Verenkierron tehostaminen
 • Ihon sävyn ja kiinteyden paraneminen

Tässä ergonomisessa laitteessa on 4 ainutlaatuista hierontapäätä, joita voit käyttää erilaisiin hierontaterapioihin. Laitteessa on eri intensiteettitasoja minimaalisesta maksimaaliseen. 220 V:n moottori tuottaa syvää, vaivaavaa hierontaa, joka edistää verenkiertoa ja parantaa lymfakertymää. Sen tarkoituksena on jäljitellä käsin annettavaa hierontaa, jota saisit kylpylässä tai klinikalla.

Tämä laite on ihanteellinen kaikkien kehon osien hierontaan, mukaan lukien vatsa, vyötärö, reidet, kaula, rinta, jalat, pakarat ja käsivarret. Se on erittäin tehokas, kun sitä käytetään oikealla tavalla johdonmukaisesti. Voit käyttää sitä kerran päivässä 5-20 minuutin ajan yhdessä selluliittivoiteen kanssa. Ja parasta on, että voit tehdä vartalonmuotoiluharjoituksen missä tahansa ja milloin tahansa – henkilökohtaisella matkalla, kotona ja jopa toimistossasi. Monipuolisuutensa ansiosta tämä vartalohieroja olisi täydellinen lahja sekä naisille että miehille.

AVAINTIEDUT:

✔️ POISTAA EPÄMIELLYTTÄVÄN SELLULIITIN – Hierontalaite tarjoaa vankan syväkudoshieronnan, joka tekee ihostasi säteilevän ja puhtaan, mikä vähentää selluliitin ulkonäköä kehostasi.

✔️ TARJOAA MONIPUOLISTA HIERONTAA – Siinä on 4 ainutlaatuista hierontapäätä, joita voi käyttää eri kehonosissa. Hierontalaite on tehokas vatsan, jalkojen, pakaroiden ja reisien kiinteyttämiseen.

✔️ TARJOAA SÄÄDETTÄVÄÄ MUKAVUUTTA – Halusitpa sitten lempeää pintahierontaa tai nopeaa hierontaa, voit kääntää säätökytkintä varovasti säätääksesi värähtelyt mukavuutesi mukaan.

✔️ YKSINKERTAINEN JA HELPPOKÄYTTÖINEN – Ergonominen muotoilu tekee hierontalaitteesta helposti tarttuvan ja auttaa liu’uttamaan sitä vaivattomasti eri kehonosien yli. Lisäksi tämä selluliittihieroja on kannettava ja sitä voi kuljettaa mukana minne tahansa.

Huomautus: Pakkauksen mukana toimitetaan laite ja sen kaapelipistoke.

4.75
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. D***e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Laite hoitaa selluliittia täydellisesti. Vaikuttavia tuloksia 1 viikossa.

 2. R***e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  juuri sitä mitä etsin!! se on todella auttanut ihoani kiristymään!

 3. W****w (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Erittäin tehokas. En muista, milloin jalkani olisivat viimeksi näyttäneet näin treenatuilta.

 4. K***e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  RAKASTAN tätä monikäyttöistä hierontalaitetta! kuopat näyttävät ja tuntuvat paljon pehmeämmiltä. Uskon, että muutaman viikon kuluttua niiden pitäisi olla poissa kokonaan!!!

 5. B*****y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Erinomaista laatua. Käytän sitä joka päivä. Toimii hyvin kivunlievitykseen ja lihasten rentoutumiseen

 6. N***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Loistava tuote. Hyvä syväkudoshierontaan.

 7. V*******e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Sopii erinomaisesti kipeisiin lihaksiin ja niveliin. Se tuntuu niin mukavalta. Erittäin iloinen, että löysin tämän!

 8. S***n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Pidän tästä hierontalaitteesta! Super helppo ja kätevä käyttää! Käytän sitä jopa kaulan ja rintakehän alueella, ja se tuntuu ihanalta!

 9. C***l (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Toimii todella hyvin ja on täydellinen selluliitin poistoon! Eri hierontapäät auttavat minua stimuloimaan ihoani ja pitämään lihakseni todella kiinteinä. Suosittelen lämpimästi!

 10. A****a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Kevyt ja kompakti hierontalaite. Käytän yleensä selluliittia ehkäisevää öljyä sen kanssa. Se jättää ihoni todella sileäksi.