Jade Kasvohierontarulla Ja Gua Sha Nostotyökalu

Alkuperäinen hinta oli: €60.00.Nykyinen hinta on: €29.99.

Ale!

Jade Kasvohierontarulla Ja Gua Sha Nostotyökalu

Alkuperäinen hinta oli: €60.00.Nykyinen hinta on: €29.99.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Valitsitpa sitten hieronnan tai kasvohoidon, jade-kasvorulla ja gua sha-työkalu ovat must-kokeiluja!

Jade-kasvorulla on hierontatyökalu, joka parantaa verenkiertoa ja elinvoimaa, auttaa raikastamaan ihonväriä ja kirkastamaan heleyttä. Jade-rullaus on syvästi lohduttava ja hemmotteleva teko, joka auttaa vähentämään kasvojen jännitystä ja johtaa rentoutuneeseen oloon. Se on ollut kauneusrituaali muinaisista ajoista lähtien Kiinassa. Fyysisesti se auttaa kiinteyttämään ihon ulkonäköä hellävaraisen hieronnan avulla. Se auttaa myös tukemaan imunesteen poistumista, mikä puolestaan vähentää turvotusta, ryppyjä ja parantaa ihon sävyä.

Jade Rollerin käytön edut:

 • Vähentää pienten ryppyjen ja ilmejuonteiden ulkonäköä
 • Parantaa tuotteiden imeytymistä maksimaalisten hyötyjen saavuttamiseksi
 • Tuulettaa ja kiinteyttää ihon ulkonäköä
 • Vähentää turvotusta ja parantaa ihon kimmoisuutta
 • Viilentää ja rauhoittaa ihon ulkonäköä
 • Vähentää stressiä

Rulla auttaa sinua saamaan tuotteistasi hieman enemmän irti samalla, kun nautit rentouttavasta hieronnasta. Puhdistuksen ja kasvovedenoton jälkeen levitä vain haluamasi kasvoseerumi tai -öljy ja rullaa työkalua ylöspäin. Jokaisella rullauksella tuotteesi tunkeutuvat syvemmälle ihoosi ja auttavat sinua saamaan niiden täyden hyödyn. Rullaa voi jäähdyttää jääkaapissa, jolloin sen tulehdusta ehkäisevä ja rauhoittava vaikutus tehostuu. Näin se tukee verenkiertoa ja luonnollista kollageenin tuotantoa, tyhjentää ruuhkautuneita imusolmukkeita ja poistaa kehosta myrkkyjä. Tämän hierontatyökalun säännöllinen käyttö voi auttaa vähentämään turvotusta, sillä se viilentää ja rauhoittaa ihoa.

Miten Jade Rolleria käytetään:

1) Silmät: Käytä rullan pienempää päätä silmiä ympäröivään ihoon. Aloita asettamalla rulla silmänalusen sisänurkkaan. Rullaa ulospäin kohti korvaa. Toista 5 kertaa ja toista sitten toisella puolella.

2) Otsa: Aloita asettamalla jade-rulla varovasti otsan keskelle lähelle hiusrajaa. Rullaa alaspäin kohti korvaa, kunnes saavutat ohimosi. Toista 5 kertaa ja toista sitten toisella puolella.

3) Kasvot: Rullaa poskipäitä, huulia ja leukaa samalla perusmenetelmällä kuin otsaa ja silmiä. Aloita kasvojen keskeltä (nenän vierestä, ylähuulen keskeltä tai leuan keskeltä) ja rullaa ulospäin kohti korvia. Toista 5 kertaa kummallakin puolella.

4) Käytä muiden tuotteiden kanssa: Puhdista ihosi puhdistusaineella ennen rullan käyttöä. Levitä suosikkikasvoöljyäsi tai -seerumiasi ja käytä sitten rullaa edellä kuvatulla tavalla. Hieronta auttaa tuotteita tunkeutumaan paremmin ihoosi.

Gua Sha -työkalu on kasvohierontatyökalu, joka on suunniteltu rentouttamaan kasvojen lihaksia, tehostamaan verenkiertoa ja edistämään imunesteen poistumista, jotta ihon kimmoisuus paranee ja juonteet vähenevät. Se tehostaa kauneusrituaaleja edistämällä ihon kohottamista ja tasoittamista, jolloin kasvot jäävät kohotetuiksi ja säteileviksi käytön jälkeen. Kasvojen Gua Sha on perinteisen kiinalaisen lääketieteen ikivanha parantava tekniikka, joka nuorentaa ihoa näkyvästi raaputtamalla ihoa kevyesti litteällä jadekivellä. Työkalu auttaa kevyesti painamalla lievittämään jännitystä ja auttaa ihonhoitotuotteiden imeytymistä ihon pinnalle.

Kasvojen Gua Sha -hoidon hyödyt:

 • Parantaa ihon yleistä terveydentilaa ja säteilyä
 • Vähentää juonteita ja ryppyjä.
 • Lievittää kasvojen ja leukojen jännitystä ja kireyttä.
 • Kohottaa ja muotoilee kasvoja
 • Lisää hapen ja elintärkeiden ravintoaineiden virtausta ihoon.
 • Parantaa ihon kimmoisuutta
 • Auttaa mietiskelyssä ja reflektoinnissa

Kun olet valmistellut ihon tonicilla tai öljyllä, suorita Gua Sha -rituaali. Se sopii kaikille ihotyypeille, kuten kuivalle, kypsälle, herkälle, epäpuhtauksille alttiille, sekaiholle ja normaalille iholle. Työkalun ainutlaatuisessa ”siipimäisessä” muodossa on kolme erillistä reunaa erilaisia hierontatekniikoita varten: ulospäin kaareva reuna auttaa muotoilemaan ja vähentämään turvotusta esimerkiksi leukalinjan ja poskipäiden alueella, sisäänpäin kaareva reuna myötäilee kasvojen luonnollista muotoa edistääkseen imunesteen poistumista, ja kupera reuna tarjoaa hellävaraista painetta ja hierontaa. Kasvojen Gua Sha -hoito luo johdonmukaisella käytöllä merkittäviä ja pitkäaikaisia muutoksia ihossa ja yleisessä hyvinvoinnin tunteessa.

Miten Gua Sha -työkalua käytetään:

1) Valmistele kasvot puhdistusaineella, joka pesee pois päivän (tai yön) lian ja bakteerit

2) Levitä seuraavaksi kasvoillesi suosikkikasvoöljyäsi tai kosteusvoidetta. Haluat jotain, jolla on pysyvyyttä, jotta Gua Sha liukuu ihoa pitkin

3) Ota kasvotyökalusi ja aloita kaulan tyvestä ja työskentele kevyin raapivin liikkein leukaviivaan asti

4) Kaavi ylöspäin, kohti otsaa, ja kulje leukalinjan, leuan ja suun yli

5) Raaputa ruksin yli ja paina silmien alle ja kulmakarvojen yli

6) Viimeistele kaapimalla lisää ylöspäin otsaa hiusrajaan asti

MILLOIN KÄYTÄT RULLAA VAI GUASAA?

Suosittelemme kasvojen rullausta lähinnä seuraaviin tarkoituksiin:

 • Vähentää turvotusta
 • Tuotteiden (seerumit, öljyt, kosteusvoide) levittämiseen.
 • Ihon tasoittaminen

Ehdotamme Gua Sha -hoitoa pääasiassa seuraaviin tarkoituksiin:

 • Manuaalinen imunesteen poisto
 • Kasvojen ja leukojen jännityksen lievittäminen
 • Ihon kohottaminen ja muotoilu

* Pienet vaihtelut kiven värissä johtuvat tämän tuotteen ainutlaatuisesta luonnollisesta luonteesta. Työkalut on valmistettu paremmilla laitteilla ja laadukkaammilla eettisesti louhituilla kivillä, jotta ne kestävät ajan ja käytön koettelemukset.

4.75
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. T***b (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen todella nauttinut jade-rullastani. Yritän pitää erittäin hyvää huolta ihostani. Uskon, että se on osa sitä, mikä pitää minut nuorekkaan näköisenä. Jade roller on ollut mukava lisä skinflintin hoitorutiineihini. Se on mukava hieronta kasvoilleni! Ja erittäin helppo säilyttää ja puhdistaa.

 2. A***l (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastan tätä Jade-sarjaa kasvoille, litteän kappaleen laitan silmilleni, voit jäähdyttää sen, mutta Jade on aina tarpeeksi viileä. Pidän litteää kappaletta ja tasoitan ihoa missä tahansa haluan, ei vinkumista tai rikkinäisiä osia. Helppo käyttää. Suosittelen täysin!

 3. F***f (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Ostin tämän itselleni, mutta kun tyttäreni näki sen, hän sanoi, että hän todella halusi yhden, joten annoin sen hänelle ja minun on nyt ostettava toinen itselleni! Se tuntuu niin rentouttavalta ja näyttää todella rauhoittavan kasvoni ja tasoittavan niitä johdonmukaisella käytöllä joka päivä. Aloin käyttää sitä lähinnä rentoutumiseen, mutta bonuksena on, että se todella vaikuttaa ihooni! Rakastan sitä

 4. E***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Käytän tätä joka aamu! Sitä on helppo käyttää, se rullaa tasaisesti kasvoille. Säilytän välineitä jääkaapissa ja käytän niitä aamulla vähentämään silmäpusseja. Tuntuu hyvältä ja vaikuttaa melko tukevalta.

 5. A***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  En ole varma, mitä tämän oikeastaan pitäisi tehdä iholle, mutta voin sanoa, että sen käyttäminen on rentouttavaa. Ihoni tuntuu virkistyneeltä ja hierotulta sen jälkeen. Rakastan sen viilentävää tunnetta ja sitä, kuinka söpö se on turhamaisuudessani.

 6. O***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Hyvä laatu. Rullautuu hyvin helposti. Laitan omani pakastimeen käytettäväksi aamulla. Se on erittäin virkistävä.

 7. A***k (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rulla tuntuu niin rentouttavalta, kun käytän sitä leukalinjaani pitkin, ja gua sha todella auttaa nostamaan kasvojani ja stimuloimaan imunesteen poistumista. Erittäin, erittäin tyytyväinen ostokseeni.

 8. A***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Odotan aina innolla iltarutiinejani tämän jade-rullan takia. Tuntuu erittäin hienolta varsinkin, kun sitä käytetään yhdessä kasvoöljyn kanssa. Vain rullaamalla stressi pois. Rakastan sitä, miltä se tuntuu silmieni alla.

 9. E***v (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Ostin tämän tuotteen, koska sen on tarkoitus auttaa muotoilemaan poskiluut ja leukalinjat ja kaikki se. Voin sanoa, että se todellakin toimii! Tein sen toiselle puolelle ja vertasin sitä toiseen ja eron voi ehdottomasti nähdä! Ehdottomasti suosittelen.

 10. A***n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen käyttänyt tätä tuotetta joka päivä noin viikon ajan ja rakastan sitä! Se on helppo lisätä päivittäiseen ihonhoitorutiiniin. En malta odottaa, miten se parantaa ihoani. Aion kokeilla lisää tuotteita!