Ammattimainen Kasvojen Höyrystin Kasvojen Ilmankostutin

Alkuperäinen hinta oli: €90.00.Nykyinen hinta on: €44.99.

Ale!

Ammattimainen Kasvojen Höyrystin Kasvojen Ilmankostutin

Alkuperäinen hinta oli: €90.00.Nykyinen hinta on: €44.99.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Tuo kasvokylpylä kotiisi tällä ammattimaisella kasvohöyrystimellä!

Useimmat ihonhoitotuotteet eivät toimi, koska ihohuokosesi ovat liian tukossa, jotta ne eivät pääse tunkeutumaan tarpeeksi syvälle ihoosi. Kasvohöyrystimemme auttaa sinua korjaamaan tämän, ja tulokset ovat välittömästi havaittavissa. Tämä edistyksellinen kasvohoito, jossa on mikrohöyryteknologia, kosteuttaa ja puhdistaa ihoa yhdessä vaiheessa, jolloin iho näyttää kasteiselta ja rauhalliselta. Kasvohöyrystin on ihanteellinen tapa aloittaa kotikasvohoito, ja se tehostaa minkä tahansa ihonhoitokuurin hyötyjä valmistelemalla ihoa kuorintaa ja tuotteiden levittämistä varten sekä nopeuttamalla seuraavien tuotteiden imeytymistä ja tehokkuutta.

Höyrystimen haalea ja hellävarainen lämpötila avaa ihohuokosia, poistaa likaa, öljyä, keratiinia ja meikin jäänteitä, edistää verenkiertoa, parantaa solujen elinvoimaisuutta ja auttaa ihoa palautumaan sileäksi ja hennoksi. Se antaa huokosille syväpuhdistuksen, jolloin iho voi imeä ravinteita ja ehkäistä mustapäitä ja aknea. Käyttöjakson jälkeen mustapäiden, rasvarakkuloiden ja aknen oireet voivat lievittyä merkittävästi.

Kasvojen höyrytys on erinomainen tapa ehkäistä ihon ennenaikaista vanhenemista ja vähentää sen näkyviä merkkejä. Kosteuttamalla kasvojasi luonnollisesti rauhoittavalla höyryllä ihon lämpötila nousee, jolloin happi ja elintärkeät ravintoaineet pääsevät imeytymään ihokudokseen ja pitävät ihon kosteana ja kosteutettuna. Höyrykasvohoito parantaa merkittävästi ihosi kosteussulkua ja jättää sen kirkkaammaksi ja tasapainoisemmaksi.

Yksinkertaisesti ja kätevästi yhdellä näppäintoiminnolla voit suorittaa esteettisen salongin mukavaa ihonhoitoa omassa kodissasi. Se vie vain muutaman minuutin päivässä ja jättää ihosi raikkaaksi, nuorekkaaksi ja hehkuvaksi kuin koskaan ennen. Voit lisätä eteerisiä öljyjä ja nauttia helposti aromaterapiakylpylästä, jonka avulla voit rauhoittaa hermojasi ja stimuloida elinvoimaa. Kasvohöyrystin sopii ihmisille, jotka etsivät helppokäyttöistä tapaa ylläpitää tervettä hehkua ja säteilevää ihoa.

KUINKA KÄYTTÄÄ

Vaihe 1. Puhdista kasvosi huolellisesti ja taputtele ne kuiviksi.

Vaihe 2. Täytä 105 ml:n vesisäiliö tislatulla vedellä.

Vaihe 3. Aseta vesisäiliö takaisin ihohöyrystimeen.

Vaihe 4. Kytke pistoke pistorasiaan.

Vaihe 5. Kytke laite päälle ja höyrytä enintään 9 minuuttia. Kuivalle, kuivuneelle iholle käytä 8-12 minuuttia. Yhdistelmäiholle, käytä 12-15 minuuttia. Rasvaiselle iholle, käytä 15-20 minuuttia.

✔️ TEHOKAS HYDRAUS – Kuuma ja rauhoittava höyry kosteuttaa ja pehmentää ihoa, jolloin jokainen huokos on täysin kosteutettu ja avoin höyrytyksen jälkeisiä tarpeitasi varten.

✔️ KASVOJEN SYVÄPUHDISTUS – Avaa ihohuokoset, poistaa kosmetiikkajäämät ja tukahduttaa aknen poistamalla aknea aiheuttavat bakteerisolut.

✔️ PAREMPI IHMETTÄMINEN – Parantaa ravinteiden imeytymistä ihoon ja mahdollistaa ihonhoitotuotteiden imeytymisen jopa 20x syvemmälle.

✔️ KOTIKASVOHOITO – Sinun tarvitsee vain rentoutua ja käyttää kasvohöyrystintä, joka huolehtii ihostasi kodin mukavuudessa.

4.63
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. C***g (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä tuote on uskomaton ! Tuntuu kuin saisit höyryä porealtaasta! Ihoni näyttää uskomattomalta, se hehkuu! Olisinpa ostanut tämän aikaisemmin!

 2. C***s (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tätä on niin helppo käyttää ja kasvoni tuntuivat silkiltä heti ensimmäisen kerran jälkeen! Tällainen läpimurto minulle ja tämä höyrystin on super helppo käyttää ja puhdistaa. Minun huokoseni ovat rakastuneet.. Se on kuin kotikasvohoito. Se on uskomaton & en koskaan tajunnut, kuinka paljon tarvitsin tätä ennen kuin aloin käyttää sitä!Suosittelen!

 3. U***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastan kuinka se avaa huokoseni! Se auttaa myös poskionteloihini! Helppo käyttää. Olen tyytyväinen siihen, että se on yksinkertainen ja niin tehokas.

 4. P***n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Loistava kasvohöyrystin. Antaa hyvän määrän höyryä. Säästää minulle tonneittain rahaa kasvohoitoihin!

 5. D***m (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastan ehdottomasti tätä kasvohöyrystintä. Se on super helppo käyttää ja jätti huokoset auki ja ihon puhtaaksi!

 6. R***r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Kamppailen tukkeutuneiden ihohuokosten ja rasvaisen ihon kanssa, joita en tunnu saavan kuriin. Höyrystämisen jälkeen jatkan aina normaalilla ihonhoitorutiinillani. Pidän tätä tuotetta yhtenä merkittävänä tekijänä sille, että ihoni näyttää ja tuntuu jo paremmalta. Olen erittäin tyytyväinen tähän tuotteeseen ja suosittelen sitä muillekin.

 7. F***p (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Pidän siitä, että sitä on niin helppo käyttää. Vesi kuumenee ja tuottaa höyryä niin nopeasti. Tämä on erinomainen tuote!

 8. N***n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Nyt minulla on käsitys siitä, miltä tuntuisi mennä kylpylään ja tulla hemmotelluksi kasvohoidossa. Ihoni tuntuu virkistävän puhtaalta ja sileältä. Kiitos paljon!

 9. L***e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä höyrystin on uskomaton, koska se saa huokoseni aukeamaan, joten voin puhdistaa ne täydellisesti ja estää itseäni hajoamasta. Siitä lähtien kun olen käyttänyt tätä, minulla ei ole ollut mitään muuta hajoamista. Luulen, että avain päästä eroon tukkeutuneista huokosista ja näppylöistä on tehdä tämä vähintään kerran viikossa.

 10. T***e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastan kasvohöyrystintä niin paljon!!! On niin ihanaa, että voin käyttää tätä kotonani eikä minun tarvitse mennä kylpylässä saamaan mukavaa pientä höyryä. Huomaan eron ihossani, se on kosteutetumpi ja sileämpi.