Kaulan Kasvojen Kiristin Laite Vähentää Kaksoisleuka

Alkuperäinen hinta oli: €60.00.Nykyinen hinta on: €39.99.

Ale!

Kaulan Kasvojen Kiristin Laite Vähentää Kaksoisleuka

Alkuperäinen hinta oli: €60.00.Nykyinen hinta on: €39.99.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Koe nuorekkaan näköinen ja hehkuva iho poistumatta kotoa

Ortorex-Kasvojen Kiristin vähentää tehokkaasti ikääntymisen merkkejä. Se tehostaa verenkiertoa ja antaa kasvoja kohottavan vaikutuksen. Lisäksi se antaa äänivärähtelyhierontaa, joka parantaa solujen aineenvaihduntaa.

Syväpuhdistus
Laitteemme käyttää ionihoitoa, jonka aikana positiiviset ionit vetävät puoleensa negatiivisesti varautuneita epäpuhtauksia huokosissa. Tämä auttaa poistamaan tummia läiskiä ja näppylöitä sekä ratkaisemaan sameaa ihoa. Lisäksi sininen valo torjuu aknea aiheuttavia bakteereja.
Ihon nuorentaminen
Ortorex-Kasvojen Kiristin parantaa kollageenin tuotantoa ja stimuloi kasvojen lihaksia EMS-mikrovirran ja punaisen valon avulla. Tämä puolestaan palauttaa ihon nuorekkaan ulkonäön ja terveyden, tasoittaa ja kiristää veltostunutta ihoa.
Helppo käyttää
Laitteemme on käyttäjäystävällinen. Valitse tila painamalla painiketta ja sovita se kasvoillesi. Sitä suositellaan käytettäväksi 10 minuutin ajan päivittäin ihonhoitorutiinisi jälkeen.
Koko kasvojen hoito

Ortorex Kaksoisleuan Vähentäjää voidaan käyttää kaulan lisäksi koko kasvojen alueella.

160° vaikutus

Kolmiulotteinen pyöreä kaari kattaa kerralla laajan alueen kaulan ympärillä.

Säädettävät tilat

Valitse kolmesta hoitomuodosta (puhdas, EMS, lämpö) yksilöllistä hoitoa varten.

Lisää syitä rakastaa laitettamme
Kevyt
Kannettava
Automaattinen Sammutus
Turvallinen Käyttää
USB-Virtalähde
Tekniset Tiedot
Mitat:
3.5x4.72 inch (9x12 cm)
Paino:
0.58 lbs (256 g)
Lähtöjännite:
3.7V
Tulojännite:
5V=1A
Teho:
2.5W
Akun Kapasiteetti:
500mAh
Latausmenetelmä:
USB
4.69
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. M****a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Käytän sitä joka toinen päivä. Se on uskomatonta. Kasvoni ja kaulani ovat kiinteämmät ja sileämmät. Käytän kaikkia 3 asetusta. Hinnan arvoinen.

 2. T*****a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Helppokäyttöinen, tilat ovat loistavia, tärinä on todella hyvä, ja lämmityselementti toimii odotettua paremmin. Käytin sitä viime yönä ja olin todella vaikuttunut hinta-laatusuhteesta.

 3. B****a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen etsinyt tällaista jo pitkään, ja olen iloinen, että ostin tämän. Olisi pitänyt hankkia se aikaisemmin! Rakastan muotoilua, asetuksia ja tuntumaa käsissäni.

 4. Z***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastan tätä laitetta! Helppokäyttöinen, kestää kunnon latauksen useiden tuntien käytön ajan, kevyt ja kulkee hyvin mukana.

 5. I***e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen käyttänyt tätä laitetta nyt yli viikon ja pidän siitä todella paljon. Helppo käyttää ja näen jo hienoisia parannuksia. Suosittelen

 6. R***e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Minusta tämä on yhtä tehokas kuin se väittääkin olevansa. Annan itselleni 15-20 minuutin hoidon samalla kun katson televisiota.

 7. R*y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen käyttänyt sitä nyt viikon ajan, ja rakastan sitä, miltä värähtely tuntuu kaulassa ja kasvoissa. Ostin sen lähinnä kaksoisleukaani varten, mutta se tuntuu hyvältä myös kasvoillani.

 8. O**e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Pidän todella tästä pienestä laitteesta! Käytän punaista ja vihreää valoa kaulallani hyvän seerumin kanssa ja se liukuu täydellisesti. Käytän sitä suositusten mukaan ja olen jo huomannut kaulan juonteiden hitaasti haalistuvan.

 9. F****h (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen kokeillut monia eri tuotteita, jotka väittävät saavansa samoja tuloksia kuin tämä. Mikään niistä ei päässyt lähellekään tätä. Se on täysin ergonominen, suuri peittoalue. Ei tarvitse käyttää suojalaseja. Se tuntuu upealta!

 10. L****y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen huomannut ihoni parantuneen tämän käytön jälkeen. Minusta tuntuu, että kaulani on enemmän opetettu ja ihon nuorentaminen on lisääntynyt. Kuolleet ihosolut vain hilseilevät pois aamulla sen jälkeen, kun olin kasvoni ja soveltaa kosteusvoidetta. Rakastan tätä!!!