Jalkatuen Tyyny

Alkuperäinen hinta oli: €60.00.Nykyinen hinta on: €39.99.

Ale!

Jalkatuen Tyyny

Alkuperäinen hinta oli: €60.00.Nykyinen hinta on: €39.99.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Vapauta selkäsi, jalkojesi ja jalkojesi jännitystä ORTOREX™-jalkatyynyllä!

ORTOREX™-jalkatukityyny antaa tukevan tuen jaloillesi ja auttaa säilyttämään pystyasennon, mikä parantaa ryhtiä. Tyynyn ergonominen muotoilu auttaa jakamaan painon tasaisesti vähentäen selän, jalkojen, jalkojen ja polvien kipeytymistä ja väsymystä sekä parantaen verenkiertoa. Tämän jalkatuen asianmukainen tuki jaloillesi saa sinut tuntemaan olosi mukavammaksi, kun istut minkä tahansa korkuisella tuolilla syödessäsi tai työskennellessäsi.

Tyynymme on valmistettu huolellisesti suunnitellusta vaahtomuovista, joka on hengittävää, pehmeää ja tarpeeksi kiinteää parempaan tukeen, jotta voit olla täysin rentoutunut. Se on muotoiltu pilven muotoiseksi tehokkaan kiinnittymisen varmistamiseksi. Lisäksi tässä pehmustetussa jalkatuessa on sivussa kantokahva, jotta voit kuljettaa sitä kätevästi mukana. Vetoketjullinen muotoilu tekee siitä irrotettavan ja täysin konepestävän.

Erittäin joustava sienisuunnittelu on inhimillistetty eikä sitä ole helppo deformoida. Sillä on hyvä hierontatoiminto ja pitkä käyttöikä. Käännä jalkatuki kaareva puoli alaspäin, ja se keinuu, jotta voit pitää hauskaa ja rentoutua. ORTOREX™-jalkatyyny on ihanteellinen ihmisille, jotka viettävät päivänsä työpöydän ääressä tuntikausia kerrallaan. Se sopii laajalti toimistoon, kotiin, sänkyyn, autoon ja niin edelleen.

AVAINTIEDUT:

✔️LIEVITTÄÄ KIPUA – ORTOREX™-sääriluu lievittää jatkuvan ja staattisen asennon aiheuttamaa arkuutta ja turvotusta. Lisäksi se ehkäisee jalkakipuja.

✔️LISÄÄ VERENKIERTOA – Tyynyn ergonominen muotoilu kohottaa jalkoja, mikä parantaa verenkiertoa ja lihaskuntoa. Se auttaa ehkäisemään verihyytymiä ja turvotusta.

✔️MINIMOI VÄSYMYKSEN – Jalkatukemme on tarkoitettu tukemaan ja kohottamaan jalkoja, jotta pitkistä istumisjaksoista aiheutuva väsymys minimoitaisiin.

✔️PARANTAA ISTUMA-ASENTOA – Jalkatuen käyttäminen auttaa vakauttamaan alaraajat symmetrisempään asentoon, mikä vähentää epäsymmetrisestä istumisesta johtuvia asentovajeita.

✔️KÄTEVÄ KULJETTAA – Kevyt ja kannettava muotoilu sivukahvan avulla mahdollistaa ergonomisen tuen missä tahansa. Voit käyttää tätä jalkatukea paitsi kotona tai toimistossa myös muissa paikoissa, kuten autossa tai jopa lentokoneessa.

✔️LIUKUMATON MUOTOILU – Liukumaton pinta estää tehokkaasti liukastumisongelman.

4.75
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. W****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Suuri ja hyödyllinen tuote. Tämä jalkatuki on pehmeä ja mukava. Paljon helpompi jaloilleni kuin nuo kovat muoviset. Auttaa paljon! Kiitos.

 2. S****a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastan tätä tyynyä. Erittäin mukava lepuuttaa jalkoja, pehmeä vaahtomuovi ja tarttuva päällinen. Juuri sellaista tarvitsin kotipöytäni alle. Korkea laatu. Suosittelen!

 3. E******a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Se on juuri oikean korkuinen ja -pitkä, jotta selkäni ja jalkani eivät kuormittuisi, kun istun pitkiä aikoja. Se näyttää auttavan verenkiertoa jaloissani. Se on helppo ottaa mukaan matkoille, koti- ja yritystoimistojen välille jne. Suosittelen tätä tuotetta.

 4. Y*****r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tyyny on juuri sellainen kuin kuvattu. Toimii tarkoitetulla tavalla.

 5. P***e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Ostin tämän mummolleni. Hän rakastaa sitä, hän sanoo, että se auttoi hänen jalkansa parantumaan ja auttoi hänen verenkiertoaan. Loistava palvelu, kiitos.

 6. D****d (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä tuote on erinomainen. Se tuntuu NIIN pehmeältä ja mukavalta, mutta kuitenkin tarpeeksi tukevalta tukemaan jalkoja. Suosittelen.

 7. T****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen käyttänyt sitä jo jonkin aikaa. Mitä sanoisin… Selkäni on nyt vähemmän kipeä, joten se todella toimii, ja sen seurauksena työtehokkuuteni on parantunut paljon! Erittäin hyödyllinen asia toimistoon. Ei valittamista.

 8. O****l (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen käyttänyt tyynyjä verenkierron helpottamiseksi ja päätin vihdoin ostaa jalkatuen. PARAS päätös ikinä! Se on super mukava ja auttaa turvonneita jalkojani paljon. Kiitos!

 9. K***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Erittäin mukava, täydellinen kotoa käsin työskentelyyn. Tuli nopeasti, suosittelen.

 10. K****w (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Etsin jalkatyynyä kotipöytäni alle, koska minulla oli ongelmia jalkojeni kanssa, jotka olivat turvoksissa koko päivän istumisesta. Tämä tyyny on aivan täydellinen! Siinä on oikea kulma ja se on erittäin mukava. Se varmasti auttaa minua ongelmassani paljon. Loistava tuote ja nolla valitusta!