Täydellinen Kasvosuojavisiiri

Alkuperäinen hinta oli: €30.00.Nykyinen hinta on: €19.99.

Ale!

Täydellinen Kasvosuojavisiiri

Alkuperäinen hinta oli: €30.00.Nykyinen hinta on: €19.99.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Suojaa silmäsi ja kasvosi vaarallisilta mikrobeilta ORTOREX kokokasvosuojavisiirillä!

ORTOREX™ Täydellinen Kasvosuojavisiiri suojaa sinua ei-toivotuilta pisaroilta, pölyltä tai vaarallisilta mikrobeilta, jotka voivat aiheuttaa sinulle epämukavuutta ja myöhemmin aiheuttaa vakavia sairauksia. Siksi kokokasvosuojavisiirit ovat niin tärkeitä. Vaikka kasvosuojukset suojaavat vain nenääsi ja suuta, silmäsi jäävät suojaamatta. Hengityspisarat, joita syntyy, kun joku yskii tai aivastelee, voivat päästä kehoosi silmien kautta. Kasvonsuojaimemme suojaavat kasvot ylhäältä, sivuilta ja leuan alapuolelta. Näin ollen käyttäjää suojataan pienimmiltäkin pisaroilta.

Kokokasvosuojamme on valmistettu huurtumattomasta materiaalista, joka tarjoaa selkeän näkyvyyden ja erinomaisen optiikan, joka päästää mahdollisimman paljon valoa läpi. Ensiluokkaisen materiaalin ja mukavan muotoilun ansiosta se tarjoaa 180 asteen suojan syljeltä, pölyltä tai muilta ei-toivotuilta pisaroilta. Vaikka sitä käytettäisiin pitkään, väsymystä ei esiinny, ja se on ihanteellinen pitkäaikaiseen käyttöön.

ORTOREX™ Täydellinen Kasvosuojavisiiriistuu kasvoillesi mukavasti kehyksellä, joka asettuu korvien ympärille kuin silmälasit ja pysyy paikallaan liikkuessasi. Suojakilpi on helppo puhdistaa tai vaihtaa tarpeen mukaan. Lisäksi se sopii useimpien silmälasien päälle. Lisäksi se on kevyt. Kokokasvovisiiri on korvaamaton asia, kun matkustat pandemian aikana, ja se sopii useimpiin työpaikkoihin. Voit pitää useita näitä turvallisia kasvosuojia päivärepussa, kotona, töissä tai autossa ja käyttää niitä ulkona, keittiössä tai toimistossa.

AVAINTIEDUT:

✔️ TARJOAA TÄYDELLISEN KASVON KATTAVUUDEN – Se kattaa alueen kulmakarvojen yläreunasta leukaan pitäen syljen, pölyn tai muut ei-toivotut pisarat poissa kasvoiltasi.

✔️ SUOJAA VIRUKSILTA – Hengitysteiden pisarat, joita syntyy yskiessä tai aivastellessa, voivat päästä kehoosi silmien kautta. Kasvonsuojavisiirimme suojaa koko kasvosi, myös silmät, ja ehkäisee mahdollisia viruksia.

✔️ PYSYY AINA PAIKALLA – Se istuu kasvoillasi mukavasti kehyksen avulla, joka asettuu korvien ympärille kuin silmälasit ja pysyy paikallaan liikkuessasi.

✔️ EI HAITTAA NÄKYMIÄ – Huurtumisen estävän PET-materiaalin ansiosta se tarjoaa selkeän näkyvyyden ja päästää mahdollisimman suuren määrän valoa kilven visiirin läpi.

✔️ VOIT PUHDISTAA TAI VAIHTAA – Tärkeintä on, että kun olet käyttänyt sitä useita kertoja, voit helposti puhdistaa suojakilven tai vaihtaa sen uuteen.

✔️ TARJOAA LAAJAA SOVELLUSALUEEN – Kokokasvosuojamme on monipuolinen erilaisiin käyttökohteisiin, mukaan lukien teollisuus- ja kotikäyttöön.

4.73
15 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. A**e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Ystävät, nämä ovat paljon parempia kuin tavalliset kasvonaamiot! Ne ovat erittäin mukavia ja helppokäyttöisiä! Pikkuiseni varasti sen minulta =))))

 2. K***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Sitä on erittäin mukava käyttää. Ostin nämä suojat suojautuakseni koronavirukselta ja nyt olen erittäin tyytyväinen!

 3. L***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Pidän todella näiden kilpien keveydestä. Ne ovat erittäin käteviä, eivät huurru

 4. J**y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Aluksi kilpi ei ollut selkeä. Myöhemmin tajusin, että kilvessä on suojakalvo ja unohdin poistaa sen! Poista se ennen käyttöä!

 5. G**a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Suoja on erittäin mukava ja pysyy paikallaan käytön aikana. Mutta toivoisin, ettei meidän tarvitsisi enää käyttää naamareita….

 6. T***s (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tunnen oloni erittäin turvalliseksi ja itsevarmaksi tämän kasvosuojuksen kanssa. Kiitos.

 7. D**y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Näkymä suojakilven läpi on hyvin selkeä. Minulle se on ensimmäinen ja tärkein asia! Olen erittäin tyytyväinen ostokseeni

 8. C***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Suojaus on nautinnollista ja täyttää uskomattoman tarpeen, varsinkin nyt, kun naamarit ovat pakollisia. Helppo kuljettaa ja jopa katsella elokuvaa

 9. N***n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Työskentelen klinikalla, jossa käyn viikoittain toistuvasti. Tarvitsin kasvonaamareita, jotka olivat tarpeeksi kestäviä desinfioitaviksi ja käytettäviksi uudelleen saman potilaan kanssa. Ne toimivat erinomaisesti, eikä niissä ole ongelmia visuaalisen selkeyden kanssa.

 10. M**y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Suosittelen lämpimästi näitä suojia ja annan niille mielelläni hyvin ansaitut viisi tähteä niiden korkeasta laadusta ja supersuojasta!