Silmälasien Puhdistussarja Aurinkolasit Mikrokuituharja Puhdistusaineella

Alkuperäinen hinta oli: €38.00.Nykyinen hinta on: €24.99.

Ale!

Silmälasien Puhdistussarja Aurinkolasit Mikrokuituharja Puhdistusaineella

Alkuperäinen hinta oli: €38.00.Nykyinen hinta on: €24.99.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Oletko kyllästynyt saamaan sormenjälkiä silmälaseihisi? Tämä puhdistusaine pitää lasisi kristallinkirkkaina ilman liinaa!

Tämä Aurinkolasien Silmälasien Mikrokuituharjalla  Varustettu Puhdistusaine pyyhkii lasisi helposti ja tehokkaasti jättäen linssit yhtä puhtaiksi kuin sinä päivänä, kun sait ne. Sillä on kätevä poistaa sormenjäljet, tahrat, raidat ja rasva ilman suihketta tai liinaa – hyvä pyyhkäisy ja lika ja rasva katoavat!

Jotta linssisi pysyisivät kristallinkirkkaina, käytä naarmuuntumisen kestävää harjaa pölyn ja hankaavien hiukkasten varovaiseen poistamiseen. Aseta sitten linssi piikkipään väliin ja anna puhdistustyynyjen pyyhkiä öljy ja sormenjäljet pois – myös vaikeasti tavoitettavista paikoista. Harjanpää on valmistettu korkealaatuisesta pehmeästä mikrokuitumateriaalista, joten se on kestävä ja turvallinen käyttää kaikille optisille linsseille, olivatpa ne sitten design- tai lukulasit. Pehmeä mikrokuitumateriaali ei vahingoita, naarmuta tai naarmuta silmälasilinssejä. Lisäksi se on itsepuhdistuva, puhdistustyynyn materiaali täydentyy, kun liu’utat sen takaisin pidikkeeseen.

Aurinkolasien Silmälasien Mikrokuituharjan Puhdistuslaite on todella hyvä apuri opiskelijoille, lapsille, aikuisille, jotka käyttävät lukulaseja, ja niille, jotka pitävät aurinkolasien käyttämisestä päivän aikana. Kompakti muotoilu ja kantolaukku tekevät silmälasien puhdistajasta kätevän ja helpon ottaa mukaan minne tahansa. Se on paras innovatiivinen asia silmälasien ja aurinkolasien puhdistamiseen ja niiden puhtaana pitämiseen.

✔️ 100% PÖLYN JA LIKAISUJEN POISTO – Poistaa sormenjäljet, tahrat, raidat ja rasvaiset jäämät.

✔️ KOMPAKTI JA KEVYT – Taskukokoinen muotoilu on helppo ottaa mukaan ja täydellinen matkoille.

✔️ TURVALLINEN KÄYTTÖ – Valmistettu turvallisesta korkealaatuisesta materiaalista, toimii kaikenlaisten linssien kanssa.

✔️ ERI VÄRIVARJOJA – Valitse täydellinen väri itsellesi, perheellesi ja ystävillesi.

4.75
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. G***n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Väri on niin pommin värinen, toimii hyvin, mahtuu mukavasti taskuun.

 2. R*** (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen huomannut, että tämä silmälasien puhdistusaine toimii kaikenlaisille silmälaseille, joita minulla on, mukaan lukien aurinkolasit, lukulaitteet, reseptilasit jne. Itse asiassa rakastin sitä niin paljon, että tulin takaisin ja ostin ylimääräisen. Arvostan sitä, että se on pienikokoinen ja voin kantaa sitä käsilaukussa tai taskussa!

 3. J***z (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä on paras silmälasien puhdistusaine, jota olen koskaan käyttänyt. Erittäin kätevä kuljettaa mukana. Hintansa arvoinen! Vaatii hieman aikaa oppia käyttämään. Kun sen oppii, se on helppoa!

 4. H***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Puhdistaa lasin paremmin kuin mikään aiemmin käyttämäni. Toimii loistavasti!

 5. S***c (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen erittäin tyytyväinen tähän tuotteeseen. Ostin myös 2 lisää pojalleni ja miehelleni. Se on helposti kannettava gadget-laukussa al sinulla on se aina mukanasi. Suositellaan.

 6. B***H (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  OMG, olen niin iloinen, että sain tämän. Sitä on helppo käyttää ja se puhdistaa lasini paremmin kuin ostamani pyyhkeet.

 7. V***l (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä silmälasien puhdistusaine toimii loistavasti – pidän eniten siitä, että se puhdistaa hyvin läheltä linssin reunaa, jossa se kohtaa kehyksen (liinalla en koskaan pääse todella lähelle reunaa) – ehdottomasti mukava tuote käyttää ja omistaa. Sopisi myös loistavaksi lahjaksi.

 8. N***g (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Täytyy myöntää, että suhtauduin hieman epäilevästi tähän silmälasien puhdistusaineeseen. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen olin myyty. Silmälasini eivät ole koskaan olleet näin kristallinkirkkaat.

 9. Z***z (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Nopea ja helppo. Tekee erittäin hyvää työtä.

 10. Y***z (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Pidän todella silmälasienpuhdistusaineestani. Se on kompakti, helppo kuljettaa mukana, hyvin tehty ja tekee upeaa työtä ! Erittäin tyytyväinen tuotteeseen ja palveluun !