Koti-Ilman Viileä Sumu Ilmankostutin 3000ml

Alkuperäinen hinta oli: €80.00.Nykyinen hinta on: €39.99.

Ale!

Koti-Ilman Viileä Sumu Ilmankostutin 3000ml

Alkuperäinen hinta oli: €80.00.Nykyinen hinta on: €39.99.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Täytä huoneesi kostealla ilmalla terveyden palauttamiseksi

Ortorex-Kostutin levittää viileää sumua ympäriinsä, pitää huoneen kosteuden optimaalisena ja parantaa ilmanlaatua. Näin laitteemme lisää hyvinvointiasi, parantaa uniterveyttäsi, parantaa mielialaasi ja saa sinut tuntemaan olosi energiseksi. Lisäksi se ottaa käyttöön suuren vesisäiliön, joten se täytetään harvemmin.

Ihon parantaminen
Kuiva ilma imee kosteutta iholta, jolloin se tuntuu kutisevalta ja ärtyneeltä. Nostamalla kosteustasoa ympärilläsi ilmankostuttimemme parantaa halkeilevien huulten, veltostuneiden hiusten, kutinan ja muiden ongelmien tilaa.
Astman lievitys
Optimaalisesti kostea ympäristö rentouttaa keuhkoja ja hengitysteitä, kun ne ovat ahtaat. Kosteutta parantamalla laitteemme auttaa hengittämään sisään ja ulos helpommin, mikä lievittää hengitysongelmia.
Sairauksien ehkäisy
Koska monet virukset selviytyvät paremmin kuivassa ilmassa, Ortorex-Sumukostutin on välttämätön vilustumisen aikana. Kosteuttaen nenäkäytävien ja kurkun limaa se lievittää myös flunssan oireita, löysää nenän sivuonteloiden tukkoisuutta, yskää ja nuhaa.
Säädettävät tilat

Voit valita jatkuvan, jaksottaisen ja vuorottelevan ruiskutustilan haluamasi voimakkuuden mukaan.

Helppo käyttää

Täytä säiliö vedellä, sulje kansi, kytke laite ja paina painiketta.

Tehokas ruiskutus

Kaksoissuutin lisää sumutuksen kattavuutta, joten ilmankostutin soveltuu jopa 20 m2:n (215 neliöjalkaa) huoneisiin.

Lisää syitä rakastaa ilmankostutinta
Hiljainen
Energiansäästö
Kompakti
Turvallinen Käyttää
Kevyt
Automaattinen Sammutus
4.67
15 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. T***r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Nenäni oli niin tukossa, että pystyin tuskin hengittämään. Siitä on vasta tunti, kun laitoin tämän ihanan ilmankostuttimen päälle, ja se on ihmeellinen. En ole koskaan pystynyt hengittämään näin helposti. Aion ehdottomasti suositella tätä tuotetta.

 2. H*****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Ei melua, helppo puhdistaa. Estää silmieni kuivumisen yöllä. Auttaa myös allergioihini. Onneksi törmäsin tähän ilmankostuttimeen.

 3. N***r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Toistaiseksi kaikki hyvin. Ilma tuoksuu niin puhtaalta, eikä sulhaseni aivastele niin paljon. Ostin sen hänen allergioidensa vuoksi ja olemme erittäin tyytyväisiä. Hyvin rahan arvoinen.

 4. M***e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä sopii täydellisesti mihin tahansa huoneeseen, johon sen sijoitat. Pidän sitä yöpöydälläni ja se hoitaa homman. Löysin vihdoin ilmankostuttimen, joka toimii eikä vie liikaa tilaa.

 5. E*****h (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Se on hiljainen ja toimii hienosti!! Miehelläni on astma ja se auttaa häntä paljon!!! Ehdottomasti rakastan sitä ja aion ostaa lisää näitä lahjaksi!

 6. P***e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Pidän tätä ilmankostutinta toimistossani ja se toimii loistavasti. Helppo puhdistaa ja täydellinen koko pysyä työpöydälläni.

 7. S***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Melutaso on hyvä – kuulen sen hädin tuskin. Sitä on erittäin helppo käyttää, ja se oli hieman pienempi kuin odotin, mutta sen kanssa voin elää!

 8. C****l (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Hyvä viileän sumun ilmankostutin, se kestää 2-3 yötä yhdellä täytöllä. On värinvaihtuvat valot, jotka toimivat myös koko ajan, voit käyttää niitä ylimääräisenä yövalona lastenhuoneeseen. Toimii erittäin hiljaa, et kuule mitään. Suosittelen sitä lämpimästi

 9. F****a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastan tätä tuotetta! Olen käyttänyt muita ilmankostuttimia, mutta tämä laite on hiljainen ja siinä on suuri säiliö. Nolla ongelmaa omistamisen jälkeen. Aion harkita toisen hankkimista makuuhuoneeseeni.

 10. V****y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä on söpö ilmankostutin, joka oli elämäni pelastaja, kun olin sairas. Se on hiljainen, siinä on automaattinen sammutus ja se tuottaa melko hyvän määrän höyryä.