Ilmankostutin Negatiivisten Ionien Ilmanpuhdistin

34.99

Ale!

Ilmankostutin Negatiivisten Ionien Ilmanpuhdistin

34.99

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Puhdistaa ja kostuttaa ilmaa kerralla! nauti raikkaan ilman hengittämisestä kotona!

ORTOREX™-Ilmanpuhdistin ja Ilmankostutin edistää terveellistä ja helppoa hengittämistä kostuttamalla ja ionisoimalla optimaalisesti ilmaa ympärilläsi. Se toimii tehokkaasti ja vapauttaa kotisi taudinaiheuttajista, liasta, pölyhiukkasista, allergeeneista, pöpöistä, bakteereista ja muista ärsyttävistä aineista yhdellä kertaa. Se poistaa kaikki näkymättömät aineet varmistaakseen, ettei talossasi ole mahdollisuuksia kehittää hengitystie- tai terveysongelmia. Siksi se minimoi flunssan saamisen mahdollisuudet kylmän sään vuoksi sekä estää flunssan leviämisen muihin kodin asukkaisiin.

ORTOREX™ – Ilmanpuhdistimen avulla voit olla varma, että se poistaa kaikki ilmassa olevat pölyhiukkaset, mikä helpottaa puhdasta ja terveellistä hengittämistä koko ajan. Negatiivisten ionien generaattori auttaa puhdistamaan ilmaa asettamalla ilmassa olevat hiukkaset. Jos sinulla on allergiaan liittyviä ongelmia, ilmanpuhdistin takaa, että pysyt koko ajan turvassa poistamalla kaikki mahdolliset ilmassa olevat uhat.

Yksi tämän ilmankostuttimen jatkuvan käytön muista eduista on sen tehokkuus ihon, nenän, huulten ja kurkun kuivuuden hoidossa. Parantamalla ympäristön kosteutta, jossa olemme, teemme ilmasta vähemmän aggressiivista keholle. Se on täydellinen lisä kauneushoitoosi, ja se voi myös auttaa sinua ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoasi.

ORTOREX™-Ilmankostuttimessa on värikkään valon heijastusominaisuus, joka antaa tunnelmallisen ilmeen mihin tahansa huoneeseen. 360°:n kierron ansiosta voit taatusti nauttia laadukkaasta ilmasta koko ajan. Herkän kosketuspainikkeen avulla voit helposti vaihtaa ilmankostuttimen toimintatiloja. Voit asettaa sen jatkuvaan tai jaksottaiseen suihkutustilaan sen mukaan, millaista suodatusta huoneesi vaatii. Sen kannettava ja kevyt rakenne tekee siitä ihanteellisen käytettäväksi toimistossa, kotona tai autossa. Se puhdistaa ja käsittelee ilmaa terveellistä elämää varten riippumatta siitä, missä olet.

AVAINTIEDUT:

✔️ILMANKOSTUTIN & ILMANPUHDISTAJA 2-IN-1 – Se lähettää viileää ultraäänisumua kostuttamaan ja ionisoimaan ilmaa. Se takaa, että sisäilmasi pysyy puhtaana ja turvallisena myös kylmänä vuodenaikana.

✔️TARJOAA 360° PYÖRIMISEN – Joustava kierto mahdollistaa täydellisen oikean kulman säätämisen suihkuttelua varten.

✔️HELPPOKÄYTTÖINEN – Täytä vain 200 ml:n ilmankostutinsäiliö vesijohtovedellä, liitä se sitten USB-kaapeliin ja paina käyttöpainiketta.

✔️KANNETTAVA & KEVYT – Kompakti muotoilu tekee siitä täydellisen vempaimen, jonka voit ottaa mukaasi minne tahansa.

✔️6 VÄRIVALOJEN PROJEKTIO – Värikkäät LED-valot laitteen päällä auttavat luomaan maagisen projektion. Voit myös saada sen toimimaan yövalona.

✔️ TURVALLINEN & AUTOMAATTINEN SAMMUTUS – Sisällä on sisäänrakennettu vedenkorkeusanturi, joka sammuttaa virran automaattisesti, kun vesi on turvallista vedenkorkeutta alempana.

✔️ÄÄNETÖN – Se ei häiritse sinua, kun hoidat muita tehtäviä tai lepäät.

4.75
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1

 1. S***I (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tuote saapui nopeasti. Loistava tuote. Olen erittäin tyytyväinen.

 2. R***u (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Erittäin tyytyväinen!

 3. S***t (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Pidän tästä ilmankostuttimesta. Se antaa täyden, voimakkaan sumun.

 4. Z***k (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Toimii erinomaisesti! Ominaisuudet oli helppo selvittää ja värit ovat niin mukavia!

 5. U***r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Niin söpö ja värikäs! Pidän siitä, että valot voi kytkeä päälle tai pois päältä. Siitä on todella apua poskionteloideni ja makuuhuoneeni kuivan ilman kanssa.

 6. Y***v (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Toimii hienosti, rakastan sitä. Tarvitsin jotain pientä ja kompaktia yöpöydälleni. Se kesti koko yön, kun se oli jatkuvalla suihkulla. Sammutin valot, kun menin nukkumaan, ja iloiseksi yllätyksekseni siitä ei tule lainkaan valoa, ei edes pientä valoa virtaa varten. Olen niin onnellinen siitä. Se on todella niin hiljainen. Olen erittäin tyytyväinen ostokseeni.

 7. A***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Loistava minikostutin! Tämä toimii loistavasti ja todella pitää nenän kirkkaana yöaikaan lämmön ollessa päällä. se on todella todella hiljainen ja rakastan yövaloa.

 8. F***r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä on yksi parhaista minikostuttimista. Se saa virtansa USB:ltä ja voi toimia jopa powerbankin kanssa. Tekee ilman raikkaaksi hengittää ja jopa huone pysyy viileänä. Siinä on myös eri himmeät väritilat, joten se toimii myös himmeänä valona ja on miellyttävä. Joten se oli kaikki mitä odotin ja se on hyvä diili hintaan nähden!

 9. L***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Paras koskaan tehty ostos! Tämä ilmankostutin on muuttanut elämäni paremmaksi. Se on niin hiljainen. Käytän jatkuvaa vaihtoehtoa. Herään virkistyneenä, enkä ole niin tukkoinen, erityisesti talvikuukausina. Huomasin jopa muutoksen ihossani. Se ei vaadi paljon uudelleentäyttöä, mikä on mahtavaa. Valot ovat niin söpöt ja automaattinen sammutus kuuden tunnin jälkeen merkittävä plussa. Ehdottomasti suosittelen.

 10. G***i (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastan tätä ilmankostutinta. Tämä pieni asia on ollut todellinen hengenpelastaja. Se ei tee huoneestani liian tunkkaista, on mukavan hiljainen ja pitää poskiontelot ja kurkun kuivumisen poissa. Suosittelen ehdottomasti!