Kannettava Ilmankostutin

Alkuperäinen hinta oli: €90.00.Nykyinen hinta on: €44.98.

Ale!

Kannettava Ilmankostutin

Alkuperäinen hinta oli: €90.00.Nykyinen hinta on: €44.98.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Virkistää ilmaa, parantaa energiatasoa ja pitää kodin terveenä!

ORTOREX™- Ilmankostutin tekee puhtaasta ilmasta helppoa ihmisille, jotka ovat huolissaan kotinsa ilmanlaadusta. Tämä kompakti 750 ml:n laite edistää terveellistä ja helppoa hengittämistä kostuttamalla ja ionisoimalla ympäröivää ilmaa optimaalisesti. Ilmankostuttimen sisällyttämisellä päivittäiseen elämääsi on lukemattomia etuja terveydellesi:

 • Lievittää allergiaoireita
 • Ehkäisee vilustumis- ja flunssaoireita
 • Tappaa bakteerit ja virukset
 • Poistaa ärsyttävät tilat, kuten tukkoisuuden ja poskiontelotulehduksen
 • Poistaa pahat hajut
 • Lisää keskittymistä ja parantaa mielialaa
 • Saa sinut tuntemaan itsesi energiseksi ja virkistyneeksi
 • Auttaa univaikeuksissa

Yksi ORTOREX™-Ilmankostuttimen jatkuvan käytön muista eduista on sen tehokkuus ihon, nenän, huulten ja kurkun kuivuuden hoidossa. Parantamalla ympäristön kosteutta, jossa olemme, teemme ilmasta vähemmän aggressiivista keholle. Se on täydellinen lisä kauneushoitoosi ja voi auttaa sinua ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoasi.

ORTOREX™-Ilmankostutin on saatavana neljässä kauniissa värissä, ja siinä on värikäs LED-yövalo, joka on siistiä katseltavaa. Diffuusori tuottaa viileää sumua ja poistaa samalla huonoja hajuja ja hajuja, mikä lisää ihastuttavaa tuoksua. Herkän kosketuspainikkeen avulla voit helposti vaihtaa ilmankostuttimen toimintatiloja. Voit nauttia jatkuvasta tai ajoittaisesta sumutustilasta säätämällä sen mieltymystesi mukaan. Laite sammuu automaattisesti, kun vesitaso on alhainen, ja siinä on automaattinen 5 tunnin toiminta jatkuvan suihkutuksen tilassa ja 7 tunnin toiminta jaksottaisen suihkutuksen tilassa. Sen kannettava ja kevyt rakenne tekee siitä ihanteellisen käytettäväksi toimistossa, kotona tai autossa. Nauti jatkuvasta nesteytyksestä missä tahansa!

AVAINTIEDUT:

✔️ PUHDISTAA ILMAN TEHOKKAASTI – Uusimman ultraääni-nanosumuteknologian avulla laite kostuttaa ja ionisoi ilman tehokkaasti. Sen on osoitettu lievittävän vilustumiseen, flunssaan ja viruksiin liittyviä oireita. Suositellaan myös ihon, nenän, huulten ja kurkun kuivuuden hoitoon.

✔️ TARJOAA 2 SUIHKUTUSMOODIA – Nauti jatkuvasta tai jaksottaisesta suihkutustilasta säätämällä se mieltymyksesi mukaan.

✔️ HELPPO KÄYTTÄÄ – Täytä 750 ml:n ilmankostuttimen säiliö vedellä ja paina käyttöpainiketta.

✔️ KANNETTAVA & KEVYT – Kompakti muotoilu tekee siitä täydellisen vempaimen pakata ja kantaa mukanasi minne tahansa.

✔️ LUO AMBIENTTI VALOA – Saatavana viileissä tunnelmallisissa väreissä, jotka rauhoittavat mieltäsi, kehoasi ja henkeäsi. Pehmeä valo sopii myös sinulle, jos haluat hämärää valoa nukkuessasi.

✔️ 2000mAh AKKU & USB-VIRTA – Lisämukavuuden vuoksi se voidaan ladata USB-kaapelilla. Kestää 3,5 tuntia ladata 2000mAh akku täyteen.

✔️ MELUTON – Melutaso on alennettu hiljaisen kostutuksen vuoksi, joten se ei häiritse sänky-, työ- tai opiskeluaikaasi.

4.75
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. R***r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Suosittelen!!!

 2. M***m (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Erinomainen tuote. Suosittelen lämpimästi!

 3. M***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastan tätä tuotetta. Tämä ilmankostutin on hengenpelastaja. Ei enää kuivaa ilmaa. Kuismaisen hiljainen ja siinä on myös yövalotoiminto. Suosittelen lämpimästi.

 4. A***e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tarvitsin pienen ilmankostuttimen makuuhuoneeseeni. Tämä on täydellisen kokoinen pieneen huoneeseen tai toimistoon. Se ei aiheuta juuri lainkaan melua, ja yläosassa oleva valo on valinnainen, joten se on hiljainen ja pimeä, joten se sopii täydellisesti nukkumiseen. Se toimii yön ajan ja kun se on tyhjä, se sammuttaa itsensä, joten minun ei tarvitse huolehtia siitä. Super helppo käyttää.

 5. L***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tarvitsin todella ilmankostutinta ja törmäsin tähän. Tämä on todella hyvä ja tehokas ilmankostutin. Parasta on melutaso! Tällä ilmankostuttimella en edes huomannut ääntä. Se myös kesti koko yön voimakkaalla sumulla, mikä oli juuri sitä, mitä tarvitsin. Se oli erittäin helppo asentaa ja käyttää. Tilaan ehdottomasti toisen työpöydälleni töihin!

 6. K***h (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastan tätä pientä ilmankostutinta! Se on täydellinen, koska se ei ole liian suuri. Valo on tarpeeksi pehmeä ja lohdullinen yöllä huoneessamme. Rakastan tätä pientä ilmankostutinta ja suosittelen ostamaan uudelleen.

 7. G***. (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Se todella auttaa allergioihini yöllä, herään aina kurkkukipuisena ja tukkoisena, mutta kun aloin käyttää tätä ilmankostutinta päätyni päällä, oloni on paljon parempi. Tämä on suuri arvo ja pidän siitä todella paljon.

 8. A***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä teki juuri ilmasta talossani huomattavasti selkeämpää ja puhtaampaa. Ennen astuin ulos talostani saadakseni raitista ilmaa, mutta nyt minun ei tarvitse, sillä ilma sisällä on yhtä kaunista kuin ulkona. Se on myös hyvin hiljainen, eikä se aiheuta ongelmia nukkumisessa. Ohjeet tulevat tämän mukana, mutta ilman niitäkin tuotteen käyttö ja puhdistaminen on erittäin helppoa. Suosittelen tätä kaikille, jotka etsivät puhtaampaa ilmaa ja kaikille, joilla on allergioita tai luonnollisia ilman ärsyttäviä aineita.

 9. G***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Toimitus oli nopea ja helppo käyttää!!! Jos täytät koko pullon, se pysyy kunnes puoli päivää koko päivän. Se on niin söpö ja pieni. Pidän siitä, että se ei pidä mitään ääntä, joten voin laittaa sen päälle yöllä unen aikana. Rakastan sitä, miten valot syttyvät. Laitan sen aina kannettavan tietokoneeni viereen ja työpöydälle enkä koskaan saa kosteutta mihinkään. Suosittelen tätä tuotetta.

 10. E***s (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Minulla on kuivunut iho ja kuulin, että ilmankostutin voisi auttaa. Huomasin eron ihossani ensimmäisenä yönä ja vakuutti minut siitä, että tein oikean ostopäätöksen. Minulla oli ilmankostutin aivan pääni vieressä sängynjalustalla. Se toimii läpi yön ja aamun, koska työskentelen kotona. Suosittelen lämpimästi