Kannettavan Tietokoneen Jalusta Sänkyyn Pöytä Sohvalle Säädettävä Haltija

Alkuperäinen hinta oli: €105.00.Nykyinen hinta on: €69.99.

Ale!

Kannettavan Tietokoneen Jalusta Sänkyyn Pöytä Sohvalle Säädettävä Haltija

Alkuperäinen hinta oli: €105.00.Nykyinen hinta on: €69.99.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Sano hyvästit niska-, selkä- ja hartiakivuille, kun olet katsellut kannettavaa tietokonetta pitkään! Nauti kivuttomasta tuottavuudesta!

ORTOREX™ Laptop Stand on hyödyllinen laite, joka tekee sinusta vapaan niska-, hartia- ja selkäkivuista asettamalla kannettavan tietokoneen mukavimpaan asentoon. Sen avulla voit työskennellä kätevästi kannettavan tietokoneen kanssa missä tahansa kotona tai toimistossa. Kannettavan tietokoneen teline istuu tukevasti pöydälläsi, sohvallasi ja jopa sängylläsi. Voit säätää jalustaa ja lukita sen mihin tahansa korkeuteen, kaltevuuteen ja kiertoon, mikä antaa sinulle 360 asteen joustavuuden tarpeidesi mukaan.

Kun istut työpöydän ääressä, kannettavan tietokoneen telineemme avulla voit säilytä oikean asennon ja niska-asennon, mikä on epäilemättä hyödyllistä terveydelle. Jos et halua istua alas koko päivää, käytä kannettavan tietokoneen telinettä seisomapöytänä kotona tai toimistossa. Aseta se vain työpöydällesi ja nosta se tarvitsemallesi korkeudelle. Kotoa työskentely ei ole koskaan ollut näin mukavaa!

ORTOREX™ Laptop Stand on all-in-one-ratkaisu tietojenkäsittelyyn, kun makaat sohvalla tai makaat sängyssä. Laitteen jatkuva paino sylissäsi sekä syntyvä lämpö voivat olla erittäin epämukavia. Laitteen pitäminen tällä tavalla voi rajoittaa ilmavirtausta ja vahingoittaa kannettavaa tietokonetta väärän tuuletusaukon vuoksi. Tuletusaukoilla varustettu jalustapaneeli auttaa tietokonetta haittamaan lämpöä ajoissa ja pitämään sen viileänä. Sinun tarvitsee vain säätää jalusta, jotta sinun ei tarvitse nostaa kaulaa nähdäksesi näytön selvästi. Nauti suosikkielokuviesi katselusta enemmän kuin koskaan ennen!

✔️ JOUSTAVA & KANNETTAVA – Ota se mukaasi minne ikinä menetkin ja säädä jalustan korkeus ja kulma juuri sinulle sopivalle tasolle.

✔️ ERGONOMINEN MUOTOILU – Valmistettu vahvasta ABS-muovista ja alumiiniseoksesta saavuttaa laadukkaan ja kompaktin muotoilun, hiirimatto sisältyy.

✔️ MONIKÄYTTÖINEN – Käytä kannettavaa tietokonettasi mukavammin lähes missä tahansa: sängyssä, sohvalla, työpöydällä, matolla jne.

✔️ ENNALTAEHKÄISEE YLILÄMPÖTILAN – Alumiinipaneeli, jossa on tuuletusreikiä, lisää ilmavirtaa ja estää kannettavan tietokoneen ylikuumenemisen.

4.94
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. A***v (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Hämmästyttävä tuote! Auttaa välttämään niskan rasitusta koko ajan.

 2. I***v (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Koska aloin työskennellä kotoa käsin muutama kuukausi sitten, enkä ollut valmistautunut siihen. Tämä tuote on ollut erittäin kätevä. Erittäin helppo koota. Rakastan sitä!

 3. A***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Pidän todella siitä, kuinka tukeva tämä on! Se kestää varmasti hyvän painokapasiteetin. Olen erittäin tyytyväinen tähän jalustaan! Ja mieheni pitää siitä myös. Suosittelen sitä ehdottomasti!

 4. T***t (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Toimii täydellisesti istuimena erilaisissa paikoissa. Rakastan sitä!!!

 5. O***n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä jalusta oli erittäin helppo asentaa ja se on erittäin kestävä. Se on erittäin hyvä videoiden katseluun ja pelien pelaamiseen. Se on kannettava ja tarpeeksi pieni. Toimii kuten mainostetaan.

 6. S***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Pidän siitä, että se nostaa kannettavaa tietokonettani ylöspäin, jotta voin vähentää painetta selästäni ja kirjoittaa paremmin.

 7. P***v (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Se on edullinen ja ergonominen! Nyt minun ei tarvitse kumartua tai maata epämukavasti lattialla. Se on kevyt ja helppo ottaa mukaan minne tahansa, makuuhuoneesta olohuoneeseen.

 8. E***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Se pitää kannettavan tietokoneeni täydellisellä korkeudella minulle, eikä se enää ylikuumene. Kun en käytä sitä tähän tarkoitukseen, minulla on se vieressäni loikoillessani pitämässä kaukosäätimiä ja juomaa lol. Se on monikäyttöinen!

 9. L***l (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Minulla on rajallinen työpöytätila, joten tämä kannettavan tietokoneen jalusta on todella mukava lisä. Sijoitin siihen suuren monitorini, ja nyt voin käyttää jalustan alla olevaa tilaa muille tarvikkeille ja tiedostoille, joita tarvitsen päivittäin. Jalusta on erittäin tukeva ja hyvin tuuletettu, jotta ilma pääsee virtaamaan. Suosittelen lämpimästi!

 10. A***S (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Erittäin tukeva ja moniasentoinen on kätevä. Käytän sitä sohvalla, keittiön tiskillä, terassilla ja sängyssä. Mahtavaa!