Tablettiteline iPad Tyynynpidike

29.99

Ale!

Tablettiteline iPad Tyynynpidike

29.99

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Kyllästynyt pitelemään puhelinta tai tablettia? Silloin pehmeä tabletin ja ipadin tyynypidike on suunniteltu juuri sinulle!

Tabletin ja iPadin Tyynynpidikkeen käyttäminen on mukavin tapa katsella suosikki tv-ohjelmiasi, tehdä ostoksia parhaista tarjouksista ja käydä videokeskustelua ystävien tai perheen kanssa mukavasti sängystä, sohvalta, nojatuolista tai autosta käsin. Voit myös käyttää sitä pöydällä reseptien esittämiseen, auttaa lapsiasi harjoittelemaan musiikkia tai tekemään mukavasti kotitehtäviä ja pitää heidät tyytyväisinä ja kiireisinä jopa tien päällä.

Kolmen reunan muotoilu antaa sinulle kolme täydellistä katselukulmaa, olitpa sitten makuulla, istumassa tai seisomassa. Voit kokea handsfree-näyttöajan ilman säätöongelmia.

Tablettiteline on valmistettu innovatiivisesta pehmustetusta vaahtomuovista, joka on erittäin kevyt ja superpehmeä ja lepää sylissäsi mukavasti. Se on tarpeeksi tukeva, jotta voit pyyhkäistä, pyyhkiä tai kirjoittaa tarkasti ja nopeasti, ja liukumaton kangas ja innovatiivinen reunamalli pitävät kaikki laitteesi turvallisesti.

Se on suunniteltu tablettien, iPadien, e-kirjojen lukulaitteiden, älypuhelinten, lehtien ja kirjojen pitämiseen.

Tässä tablettitelineessä on pieni tasku sivussa ja lisätasku takana, jossa voit helposti säilyttää lisävarusteita, kuten kuulokkeita, latauskaapelia, stylus-kynää, silmälaseja ja muuta. Tablettiteline on valmistettu kestävästä ja liukumattomasta pellavasta ja puuvillasta. Lisäksi päällinen on irrotettava ja täysin konepestävä. Hauskoja värejä valittavana – sopii erinomaisesti lapsille ja nuorille. Tyynyn sylijalustan koko on 28*20,5*21cm. Aseta vain laitteesi pidikkeeseen, laita pidike syliin, työpöydälle, sängylle, sohvalle, tuolille tai jopa autoon, jotta voit mukavasti lukea tai katsella suosikkiohjelmiasi ja YouTube-kanavia ilman ärsyttävää niskan ja käsien rasitusta. Se sopii täydellisesti pitämään kaikki järjestyksessä ja valmiina virtuaalikokouksiin tai oppimiseen!

✔️ MONIKÄYTTÖINEN – On yhteensopiva useimpien tablettien, e-lukulaitteiden, älypuhelimien ja lukumateriaalien kanssa, mukaan lukien iPad mini, air, pro, iPad 1-4; Samsung Galaxy -tabletit, Kindle, HTC, LG, Nokia Lumia, OnePlus, Dragon Touch & Google Nexus, lasten tabletit, kirjat, lehdet, oppikirjat.

✔️ 3 KATSELUKULMAA – Tarjoaa 3 eri katselukulmaa, jotta voit pitää tablettia tai kirjaa parhaassa kulmassa.

✔️ VAKAA & KEVYT – Valmistettu erittäin kestävästä, kevyestä vaahtomuovista ja liukumattomasta kankaasta, joka takaa laitteiden tukevan jalustan.

✔️ MATKAILUYSTÄVÄLLINEN – Kätevä kantokahva tekee tästä jalustasta matkalla välttämättömän, jotta voit lukea kirjoja tai katsoa ohjelmia matkalla.

4.81
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1

 1. D***v (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Erittäin mukava tyyny 🙂

 2. G***o (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tuote vastaa täydellisesti kuvausta, saapui aikataulussa. Hyvin pakattu, täydellinen muoto. Suosittelen lämpimästi!

 3. A***h (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Siinä on erilaisia kulmia, jotka pitävät lukijani juuri oikealla tavalla, istuipa sitten sohvalla, sängyssä tai lukiessa pöydän ääressä. Rakastan sitä!

 4. Y***i (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Toistaiseksi rakastan sitä! Siinä on kolme sivua, joissa on hieman eri kulmat, ja se on tarpeeksi painava pitämään tablettini tukevasti. Kaiken kaikkiaan suosittelen tätä jalustaa.

 5. I***r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväinen tähän, siinä on jopa pieni tasku sivulla!

 6. S***z (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastan tätä, se on täydellinen tabletin pitämiseen (joka painaa, kun pidän sitä). Suosittelen sitä ehdottomasti.

 7. J***h (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä tyynyn tyyny tekee tempun ja se säästää niskaani ja selkääni. Voin myös laittaa sen pöydälle tai sängylleni ja katsoa videoita tai pelata pelejä ilman, että niskani loukkaantuu.

 8. W***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä tablettiteline on loistava iPadin pitämiseen sylissäni ja poistaa ranteisiini kohdistuvan rasituksen. Se on kevyt ja tukeva.

 9. E***l (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Kaiken kaikkiaan loistava tuote, käytän omaani Amazon Fire 10 -laitteen kanssa ja se sopii täydellisesti estämättä näkymää näytölle. Suosittelen lämpimästi, että ostat itsellesi Tyynyn Tyyny.

 10. S***e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Täytyy sanoa, että olin iloisesti yllättynyt siitä, kuinka paljon pidin tästä tyynystä. Minusta kaksi kolmesta kulmasta oli loistavia tabletin tai puhelimen asettamiseen, jotta voin käyttää niitä kädet vapaana. Suosittelen tätä tyynyä sängyssä makaamiseen tai sen istuttamiseen syliin lukemaan sarjakuvia tai käyttämään tablettia tai puhelinta.