Magneettiset Akupressuurihierontapohjalliset

19.99

Ale!

Magneettiset Akupressuurihierontapohjalliset

19.99

Muista tarkistaa koko meidänKokotaulukko
Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Tee kävelystä miellyttävä kokemus

Paranna yleistä hyvinvointiasi Ortorex magneettisilla pohjallisilla. Ne on suunniteltu stimuloimaan jalkojen elintärkeitä pisteitä, mikä saa sinut tuntemaan olosi virkistyneeksi.

Hierova vaikutus

Näiden pohjallisten avulla jokaisesta kenkäparista tulee mukavampi. Ne tarjoavat lempeää jalkahierontaa, joka auttaa vähentämään päivittäistä stressiäsi. Hanki rentoutumista pysyessäsi jaloillasi!

Hengittävä materiaali

Laadukkaasta silikonista valmistetut akupressuuripohjalliset estävät hikoilua ja hajua.

Säädettävä istuvuus

Ortorex magneettiset pohjalliset voidaan leikata kengänkoon mukaan, joten ne sopivat kaikille.

Kokoopas
insole size US UK EU length
cm inch
S 5-9 2.5-6.5 35-40 24.5 9.65
L 9-11.5 6.5-11 40-45 27 10.63
4.75
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1

 1. L***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olin hyvin skeptinen näiden magneettisten pohjallisten suhteen. Ajattelin kokeilla niitä. Minulla on suuria ongelmia jalkojeni kanssa ja nämä todella toimivat! Voin todella kävellä oikein niiden kanssa. Kiitos!

 2. E***t (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Pidän siitä erittäin paljon, magneetti voi tuoda riittävästi hierontaa jalkapohjiin, edistää verenkiertoa, lievittää väsymystä ja lievittää tehokkaasti jalkakipua. Vastaa tarpeitani. Tämä on minun suositukseni.

 3. M***l (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Laatu on ok, ei hajua, jalkahierontatoiminto. Acupoint-stimulaatio on erittäin mukava ja sitä voidaan räätälöidä, erityisesti vanhuksille, erittäin tyytyväinen ostoksiin.

 4. U***t (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tuotteen laatu on todella hyvä. Kokeilin sitä juuri, kun ostin sen. Se on erittäin mukava kävellä. Se voi myös hieroa akupunktiopisteitä jalkapohjissa kivun lievittämiseksi. Vartalo on hyvin rento, koko on juuri oikea, jalat eivät kulu, ja hinta on erittäin halpa. Pidän siitä erittäin paljon,

 5. T***s (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Aluksi nämä voivat jättää jalat hieman kipeiksi, mutta ne ovat erittäin mukavia ja poistavat jalkojen turvotusta, kun olet tuntikausia.

 6. O***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Laitoin nämä työkenkiini ja ne tuntuvat taas aivan uusilta. Säästin 125 dollarin saappaanlisäni, koska ne tuntuvat siltä, että ne voisivat kestää vielä vuoden.

 7. D*****a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Todella pidin näistä! Ne ovat hieman suuret, mutta voit leikata ne siihen kokoon, jonka tarvitset. Mielestäni ne ovat erittäin mukavat käyttää ja olisivat loistava ostos kenelle tahansa jaloilleen.

 8. G*****y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Ehdottomasti rakastan niitä! Olen jaloillani jatkuvasti töissä…ja sen jälkeen kun aloin käyttää niitä jalkani eivät enää satu ollenkaan! Loistava ostos!!!!

 9. H***e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Kun käytän tätä tuotetta hikoilen paljon normaalisti en hikoile Olen käyttänyt sitä lenkkareissani noin 2 viikkoa ja huomasin suuren muutoksen housujeni koossa, vatsani on muuttunut todella litteäksi, jopa ystäväni kysyvät minulta, treenaanko. Ne ovat erittäin mukavat mutta jouduin nipistämään paloja pois takaa ja edestä jotta sain täydellisen istuvuuden koska koko on hieman isompi kuin jalkani.

 10. F***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen käyttänyt omiani kotona ja töissä. Toistaiseksi huomaan suuren eron siinä, että jalkani eivät satu päivän päätteeksi!