Äitiys Tyyny

Alkuperäinen hinta oli: €53.00.Nykyinen hinta on: €34.99.

Ale!

Äitiys Tyyny

Alkuperäinen hinta oli: €53.00.Nykyinen hinta on: €34.99.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Nauti täydellisestä tuesta selälle ja vauvakuopalle

Ortorex-äitiystyyny yhdenmukaistaa kasvavan kehosi koko raskauden ajan. Se auttaa parantamaan ryhtiä ja vähentää selän, jalkojen, lantion ja hartioiden kipuja. Mikä parasta, tämä tyyny lisää verenkiertoa ja edistää parempaa unta.

Kiinteä tuki
Äitiystyynymme sopii raskaana olevan vartalon muotoon. Se tarjoaa riittävästi tukea ja vakautta.
Unen parantaminen
Tämä tyyny varmistaa, että sivuttaisunesi on mukavaa. Tämä puolestaan edistää syvempää ja levollisempaa unta.
Kivunlievitys
Ortorex-Tyyny tukee verenkiertoa. Se auttaa lievittämään kipua koko kehossa.
Jännityksen vapauttaminen

30° kulmassa oleva muotoilu lievittää tehokkaasti stressiä ja rentouttaa lihaksia.

Säädettävä leveys

Tarranauhan avulla voit säätää leveyttä vatsan kasvaessa.

Monikäyttöinen

Tyynymme voidaan asettaa pään ja jalkojen alle tai sitä voidaan käyttää imetykseen.

Lisää syitä rakastaa tyynyä
Konepestävä
Irrotettava Kansi
Kevyt
Pölypunkkien
Kestävä
Kompakti
Ihoystävällinen
4.69
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. E******n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tarjoaa korkeatasoista tukea. Se tuntuu turvalliselta, kun se on minun ja vatsani ympärillä. Käytän sitä joka yö nukkumiseen, ja se auttaa. Pyörin edelleen selälläni, mutta se on silti mukava.

 2. G***e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Minun oli hyvin vaikea nukkua kyljelläni, kun olin raskaana. Tämä tyyny teki valtavan eron. Se tukee sekä selkää että vatsaa. Synnytin 2 kuukautta sitten, mutta käytän sitä edelleen. Huomasin, että se auttoi minua toipumisen aikana. 5/5

 3. D**e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä tyyny on pelastanut minut! Heittelin ja kääntelin koko edellisen yön ja heräsin lonkkakipuihin, jotka johtuivat iskiashermoon kohdistuvasta paineesta. Mutta nyt voin todella pysyä samassa asennossa koko yön! Ja se antaa mahtavaa tukea, joten herään nyt ilman selkä- ja lonkkakipuja.

 4. P******a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen 19 viikolla raskaana, ja minulla on jo paljon selkäkipuja. Ostin kokovartalotyynyn, mutta se ei sopinut minulle, koska se oli liian iso ja tilaa vievä, enkä voinut liikkua niin kuin halusin. Tämä tyyny on täydellinen! Se on erittäin mukava, juuri oikea määrä kiinteää ja pehmeää. Se antaa minulle mahdollisuuden kääntää kylkiä helposti ja antaa hyvän tuen selälleni ja kasvavalle vatsalleni. Uskomaton tuote!!!

 5. C*****a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Korkea laatu. Kangas on erittäin pehmeää ja miellyttävää, ja täyte on puuvillaa. Pidän todella söpöstä kuviosta. Tyyny pitää minut mukavasti istuessani tai maatessani.

 6. N***e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastan tätä tyynyä. On myös todella söpöä, että mukana tuli ylimääräinen tyyny. Se antaa välitöntä helpotusta selälleni, kun istun sohvalla. Se antaa vatsalleni ja selälleni tarvitsemani mukavan tuen. Ehdottomasti ostamisen arvoinen!!!

 7. K***n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Ostin tämän tyynyn toisen raskauskolmanneksen aikana, ja se on ollut hengenpelastaja!!! Olen kamppaillut selkä- ja iskiaskipujen kanssa, ja tämä tyyny on ainoa syy siihen, että voin nukkua tarpeeksi mukavasti. En voi suositella sitä tarpeeksi.

 8. F***h (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Minun on vaikea nukkua kyljelläni raskausaikana. Kaikki ostamani raskaustyynyt eivät toimineet minulle. Mutta tämä on pelimuutos! Voin heittelehtiä ja kääntyä koko yön! Kiilat ovat pehmeitä ja tukevat vatsaa hyvin molemmin puolin. A++

 9. C****y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Pidän tästä tyynyn tuesta. Se auttaa minua selkäkipuihini ja tekee siitä niin mukavan yön aikana. Pidän myös siitä, että se ei vie paljon tilaa ja on helppo huoltaa. Suosittelen sitä lämpimästi kaikille!

 10. I***e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä on hengenpelastaja raskaudessani! Se on erittäin tukeva vatsan ja selän ympärillä ja poistaa paljon painetta. Rakastan sitä todella paljon! Nukahtamisesta on tullut paljon helpompaa. Kiitos paljon!!!