Jänis Vauvan Makuupussi

Alkuperäinen hinta oli: €90.00.Nykyinen hinta on: €44.98.

Ale!

Jänis Vauvan Makuupussi

Alkuperäinen hinta oli: €90.00.Nykyinen hinta on: €44.98.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Tee vauvasi ensimmäisestä kuukaudesta lämmin ja kodikas Ortorex kanin makuupusseilla!

ORTOREX™-Kanin Makuupussin avulla vauvasi on lämmin ja mukava ensimmäisistä elinpäivistään lähtien! Ne on suunniteltu hengittäviksi ja turvallisiksi vauvallesi. Materiaali on puhdasta, eikä se sisällä haitallisia kemikaaleja tai myrkkyjä, jotka voisivat mahdollisesti vahingoittaa vauvaa. Lisäksi se on hypoallergeeninen eikä aiheuta ärsytystä tai kutinaa. Vauvojen makuupussimme ovat läpäisseet kansainväliset turvallisuusstandardit, joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, että lapsesi on vaarassa niitä käyttäessään tai niissä nukkuessaan.

ORTOREX™-vauvan makuupussin käytön edut:

 • Valmistettu 100% hengittävästä kankaasta
 • Tarjoaa lämpöä ja mukavuutta
 • Saa vauvasi tuntemaan olonsa turvalliseksi suljetun muotonsa ansiosta
 • Voidaan käyttää vauvan ensimmäisestä päivästä lähtien
 • Sopii käytettäväksi kaikkina vuodenaikoina
 • Antaa vauvallesi söpön ulkonäön

Söpöt makuupussimme pitävät vauvasi lämpötilan täydellisenä ja tuntuvat äidin halaukselta. Lisäksi ne sopivat käytettäväksi sekä kylminä että lämpiminä kuukausina. Nämä makuupussit ovat kevyitä eivätkä lisää vauvallesi ylimääräistä tilaa, mikä varmistaa, ettei pikkuinen ylikuumene. Lisäksi näiden makuupussien pienen koon ja painon ansiosta niitä on helppo kantaa mukana, jotta voit ottaa ne mukaan kaikkialle.

ORTOREX™-vauvan makuupussi auttaa vauvaa tuntemaan olonsa turvalliseksi uudessa ympäristössään, kun hän sopeutuu elämään kohdun ulkopuolella. Niissä on nappiaukko, jonka avulla voit helposti laittaa vauvan makuupussin sisälle ja varmistaa, ettei hän avaa vaatteita. Kaksikäyttöisten, napeilla varustettujen hihansuiden avulla voit valita, haluatko vauvan kädet ulos, jotta ilmankierto olisi parempi, vai pidätkö ne sisällä, jotta lapsi ei naarmuta kasvojaan.

AVAINTIEDUT:

✔️ EDISTÄÄ LÄMPIMÄÄ JA MUKAVAA YMPÄRISTÖÄ – Vauvan makuupussit tarjoavat ihanteellisen kodikkaan ympäristön vauvallesi antamalla heille heidän kaipaamansa suljetun muodon. Pikkuisesi voi nukkua rauhassa tietäen, että hänen kätensä ovat sen sisällä.

✔️ TARJOAA ILMAN KIERTOA – 100% hengittävästä materiaalista valmistetut makuupussimme antavat ilman kiertää ja pitää vauvan ruumiinlämmön juuri oikeana. Ne antavat myös vauvasi hengittää vapaasti ja pysyä terveenä.

✔️ PARANTAVAT YÖUNIA – ORTOREX™-unipussit tarjoavat vastasyntyneille ihanteellista lämpöä koko yön ajan, jolloin he saavat erinomaiset yöunet.

4.69
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. F***p (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Niin söpö asu! Rakastan materiaalia, väriä ja muotoilua.

 2. T**y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Poikani on niin söpö tässä. Se sopii odotetusti ja hinta oli sen arvoinen!

 3. D***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Vastasyntynyt rakastaa sitä! Se on erittäin pehmeä, neule ja napit kestävät hyvin pesussa. Se on erittäin kätevä ja kaunis makuupussi.

 4. S***e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä on superpehmeä! En odottanut tämän olevan niin suuri tai pehmeä. Mutta se on!

 5. H***p (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Saan niin paljon kohteliaisuuksia tästä huovasta. Olisinpa tilannut sen useammassa värissä. Se pitää vauvani lämpimänä ja mukavana, ja hän rakastaa olla siinä.

 6. B*****a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Laatu on uskomaton!! Olen enemmän kuin hämmästynyt siitä, kuinka hyvä laatu tämä huopa on!

 7. L**y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Supersöpö meidän pikku kaverillemme! Rakastan materiaalia. Tekee työnsä hintaansa nähden.

 8. D*****y (tarkistettu ostaja)

  Suomi


  Tämä kanin makuupussi on ihana! Se ei todellakaan ole halvalla tehty. Se on myös erittäin hyödyllinen tuote vastasyntyneelleni, se pitää hänet mukavasti lämpimänä. Hän myös näyttää siinä supersöpöltä, aivan kuin oikea pieni kani!

 9. V******a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä on superpehmeä! Todella mukava paksu neuloslanka. Väri on juuri sellainen kuin kuvassa. Jos etsit jotain söpöä, lämmintä ja kevyttä, tämä on sitä. Aion käyttää sitä, kun pikkuiseni saapuu. En malta odottaa, että näen hänet tässä makuupussissa. Kiitos!

 10. M****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi


  Juuri sitä, mitä etsimme! Meidän 2 kuukauden ikäinen poikamme nukahtaa joka kerta, kun hän käyttää sitä. Laatu on hyvä, ei haise ja tuntuu todella pehmeältä. Saatan ostaa toisenkin! Täysin jokaisen pennin arvoinen. Suosittelen lämpimästi!