Kannettava Matkapotta

Alkuperäinen hinta oli: €75.00.Nykyinen hinta on: €49.99.

Ale!

Kannettava Matkapotta

Alkuperäinen hinta oli: €75.00.Nykyinen hinta on: €49.99.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Hankkiudu eroon ei-toivotuista onnettomuuksista Ortorex kannettavan matkapöntön avulla!

Kannettava ORTOREX™-potta on suunniteltu erityisesti lapsille, jotka eivät ole vielä käyneet potalla tai jotka tarvitsevat apua hätätilanteessa. Yhden pottipönttömme ottaminen mukaan pidemmille matkoille tai kun olet liikkeellä, on aina fiksu valinta, joka helpottaa elämääsi merkittävästi. ORTOREX™-potissa lapsille on useita toimintoja. Ensinnäkin se on loistava potallekoulutustuote, jota voidaan käyttää sekä pojille että tytöille. Toiseksi sitä voidaan käyttää wc-istuimen pienentäjänä, jolla voidaan mukauttaa mikä tahansa tavallinen wc-istuin. Lopuksi voit käyttää sitä sekä kotona että matkoilla.

Kun tämä kannettava matkapotta on käsillä, ei tarvita merkittäviä muutoksia, sillä se mahtuu jokaiseen auton tavaratilaan. Voit helposti taittaa sen kokoon, jotta se vie vähemmän tilaa ja antaa silti lapsellesi tarvittavan tuen. Itse potan lisäksi voit valita pakettisi mukana kaksi tai kymmenen pottipussia. Pottapussien käyttö on erittäin hygieeninen ja helppo tapa siivota lapsesi jäljet.

Kannettavan ORTOREX™-pöntön käytön edut:

 • Tarjoaa lapsellesi tukea, jotta hän voi tuntea olonsa turvalliseksi.
 • Sopeutuu mihin tahansa tavalliseen wc-istuimeen
 • Vie vähän tilaa, kun sitä ei käytetä
 • Mukana tulee kaksi tai kymmenen pottapussia jätteiden hävittämistä varten mieltymyksen mukaan
 • Harjaannuttaa lapsesi käyttämään wc:tä
 • Voidaan puhdistaa helposti

Kannettava matkapotikkamme on valmistettu korkealaatuisista ja kestävistä ABS- ja TPE-materiaaleista. Tämä tuote on hypoallergeeninen eikä aiheuta ärsytystä vauvan herkälle iholle. Potin tukevuus takaa, että lapsesi voi käyttää sitä ensimmäisestä ikävuodesta aina seitsemään ikävuoteen asti.

Kuinka käyttää:

Käännä ensin wc-istuimen takaosa ylösalaisin ja työnnä 3 jalkaa eteenpäin aukkoon. Kun käytät sitä erillisenä pönttönä, käännä jalkoja 90 astetta. Kun käytät sitä wc:n kanssa, käännä jalkoja 180 astetta. Työnnä sitten jalat uudelleen aukkoon, kunnes ne ”napsahtavat” paikalleen. Helpottaaksesi puhdistusta, laita yksi pottapusseista kokoontaitettavan potin ja ABS-vessanpöntön istuimen väliin.

AVAINTIEDUT:

✔️ HELPPO PUHDISTAA JA SÄILYTTÄÄ – Voit tyhjentää ORTOREX™-kannettavan potan erityisten pottapussien avulla. Se on kokoontaitettava, joten se vie vain vähän tilaa, kun sitä ei käytetä – mutta se on aina valmiina.

✔️ EDISTÄÄ POTTIHARJOITTELUA – Kannettava potti on erinomainen tapa, jolla taaperosi voi totutella käyttämään vessaa yksin ilman huolta putoamisesta aikuisen kokoiseen avoimeen wc-istuimeen. Se antaa lapsille tukea ja itseluottamusta wc:n käyttöön.

✔️ SOPEUTUU KAIKILLE WC-ISTUIMILLE – Lasten potassamme on joustavat käsivarret, jotka mukautuvat mihin tahansa tavalliseen WC-istuimeen, jopa aikuisen kokoiseen, missä tahansa menetkin.

✔️ LIUKUMATON MUOTOILU – ORTOREX™-kannettavassa potalla on kolmipistekiinnitysrakenne, jossa on liukumattomat jalkatyynyt, jotka takaavat wc-istuimen vakauden.

4.69
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. M***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastan tätä pottaa. Poikani sai potalle 2 päivässä.

 2. W***l (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Kotelon vetoketju meni rikki, kun avasimme sen ensimmäistä kertaa. Se on kuitenkin mukava pieni potta.

 3. T****g (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Niin helppokäyttöinen potta pikkulapselleni. Se on hyvä ottaa mukaan, koska se on kokoontaitettava ja helppo kuljettaa. Kantolaukku on mukava.

 4. N***r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Kokoontaitettava kulho on nerokas, ja se vain istuu istuimeni alla, kunnes sitä tarvitaan. Erinomainen tuote!!!

 5. Z****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä potta on HYVÄ. Se on hieman pienempi, joten tyttäreni kasvaessa hän saattaa kasvaa siitä ulos nopeammin kuin hän on valmis käyttämään isoa wc-istuinta.

 6. R****n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Poikani on hieman isompi, ja tämä potta on hieman lyhyempi kuin normaali, joten en ole varma, tukevatko jalat häntä pitkään.

 7. C*****a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Se on kirjaimellisesti parasta, mitä varastossamme on matkalla tapahtuvaan pottailuun! Aina, kun tyttäreni on vessassa, etsin syrjäisen paikan, jossa pysähtyä, ja hän käyttää sitä joka kerta. Hän on nyt pottaan koulutettu ja käyttää sitä edelleen, kun meidän on mentävä jonnekin! Rakastamme tätä pottaa!

 8. B****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä potta on hyvin pieni, mutta se on tehty mannermaiseksi ja kannettavaksi. Se sopii täydellisesti autoon mukaan, kun lapsi ei vielä osaa käyttää julkisia vessoja. Otimme tämän mukaan 13 tunnin automatkalle ja se toimi loistavasti! Erittäin tyytyväinen ostokseeni.

 9. I*****a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä pieni potta on voitto! Poikani käyttää sitä päivittäin kotona ja otan sen mukaan myös pitkille automatkoille. Superhelppo käyttää ja pienet roskapussit helpottavat myös puhdistamista. Koko on täydellinen. Suosittelen ehdottomasti kaikille, joilla on pieniä lapsia!

 10. H****d (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  2-vuotias tyttäreni rakastaa tätä. Hän pelkäsi istua vessassa, mutta nyt hän käyttää tätä pottaa eikä hänellä ole mitään ongelmia sen kanssa. Se on hänelle täydellisen korkea. Rakastan kaikkea tässä tuotteessa.