Vasikan Kompressiohihat

Original price was: €30.00.Current price is: €14.99.

Ale!

Vasikan Kompressiohihat

Original price was: €30.00.Current price is: €14.99.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Koe asteittainen kompressio jalkakipujen lievittämiseksi

Ortorex-Vasikoiden Hihat tarjoavat tasaisen ja kohdennetun paineen. Tämä auttaa vähentämään väsymystä ja lihasten kipeytymistä. Lisäksi vasikkahihamme nopeuttavat ja helpottavat vammoista toipumista.

Vammojen ehkäisy
Vasikkatukemme vähentää lihastärinää maakosketuksessa. Tämä antaa lihakselle vakautta ja auttaa ehkäisemään mahdollisia mikrotraumoja.
Kivunlievitys
Hihat pitävät kehon lämpöä lämmittämässä niveliä ja lihaksia ja lisäävät verenkiertoa. Tämä vähentää akuuttia ja kroonista kipua, joka aiheutuu niveltulehduksesta, nyrjähdyksistä, säärilihasta ja kramppeista. Lisäksi ne vähentävät suonikohjuja ja turvotusta.
Nopea toipuminen
Verenkiertoa parantamalla Ortorex-vasikoiden hihat auttavat poistamaan heikentyneen hapensaannin aiheuttamaa laktaattia verestä. Tämän seurauksena se poistaa epämukavuutta ja edistää nopeaa toipumista vammasta tai leikkauksesta.
Liukumaton nauha

Joustava nauha estää hihaa kääntymästä ylös tai liukumasta jalkaa pitkin.

360° tuki

Hihamme tarjoavat korkeatasoisen lihassuojan koko vasikoiden alueelle.

Ergonominen istuvuus

Vasikkahihojemme joustavuuden ansiosta ne sopivat mihin tahansa kokoon.

Lisää syitä rakastaa hihaa
Kosteutta Siirtävä
Kevyt
Pestävä
Ei-Rajoittava
Ohut
Hengittävä
4.75
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1

  1. C***a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Ostin nämä vanhemmalle isälleni hänen päivittäisiä kävelyretkiään varten. Ne toimivat hienosti, sopivat odotetusti ja ovat helpommin jalkaan puettavissa kuin kompressiosukat.

  2. K**e (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Tämä tuote on erittäin mukava, pidän siitä, että se ulottuu vain polvesta nilkkaan, joten voin silti käyttää sandaaleita. Erittäin hyödyllinen verenkierto-ongelmiin vasikassa.

  3. N*****s (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Äskettäisellä reumalääkärin vastaanotolla havaittiin tulehdus alaraajoissa, ja näitä suositeltiin. Nämä ovat loistavia ja suosittelen niitä lämpimästi.

  4. R**k (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Pojallani on paha sääriluun halkeama, hän käytti hihoja viimeisten koripallopeliensä aikana ja sanoi, että ne tekivät paljon eroa hänelle. Olen erittäin vaikuttunut tuotteesta ja voin suositella sitä lämpimästi.

  5. F***r (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Nämä kompressiosukat ovat täydelliset. Minulla on jalkojen turvotus ja nämä ovat ihanat. Ne istuvat täydellisesti. Jalkani ja jalkani tuntuvat energisiltä, kun käytän niitä.

  6. S***e (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Minulla on ruukut ja joudun käyttämään kompressiosukkia, mutta en pidä sukista, koska jalkani kuumenevat niissä niin paljon. Päätin kokeilla näitä hihoja ja ne ovat todella hyvät ja pitävät muotonsa/kompressiotasonsa.

  7. L***s (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Helppo käyttää ja helppo riisua! Mahtava istuvuus, ei liian tiukka eikä liian löysä. Parhaat vasikoiden hihat, jotka löydät.

  8. M**e (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Rakastan näitä kompressiohihoja. Ne ovat auttaneet jalkojani valtavasti. Käytän niitä päivittäin jalkojeni suonikohjujen vuoksi. Tunnen eron heti, kun laitan ne päälleni. Suosittelen niitä

  9. A***e (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Toin nämä turvotuksen vuoksi käytettävät vasikoiden kompressiohihat. Ja ne tekevät työtä minulle kaikissa viikoittaisissa aktiviteeteissani!!!

  10. H**e (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Nämä hihat ovat minulle pelimuutos. Minulla on lääkkeistä johtuva neuropatia ja alaraajojen ja nilkkojen turvotus raajojen pelastusleikkauksen vuoksi. Käytin kompressiosukkia, jotka auttoivat turvotukseen mutta pahensivat neuropatiaa. Päätin kokeilla jotain erilaista ja tilasin nämä. Ne osoittautuivat parhaiksi vasikkahihoiksi, joita olen koskaan kokeillut! Ne toimivat täydellisesti minulle.