Elastinen Polvituki

Alkuperäinen hinta oli: €38.00.Nykyinen hinta on: €24.99.

Ale!

Elastinen Polvituki

Alkuperäinen hinta oli: €38.00.Nykyinen hinta on: €24.99.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Sano hyvästit kipeille ja jäykille polville ja palaa rakastamiesi aktiviteettien pariin!

Elastinen Polvituki Tuki -tuki antaa kompressiota polven pehmytkudokselle ja tarjoaa mukavuutta, tukea ja vakautta. Se on erinomainen ratkaisu lievittämään polvikipua tai ehkäisemään vammoja korkean kontaktin urheilulajeissa, joissa polvivamman todennäköisyys on suurempi. Voit käyttää polvitukea myös kuntoutustarkoituksiin, sillä se tarjoaa hidasta, rajoitettua liikettä, jolloin voit palauttaa liikelaajuutesi vähitellen. Se on kätevä myös niille, joilla on niveltulehdus tai muita polvivaivoja, sillä se auttaa vähentämään kipua ja tulehdusta.

Sen anatomisesti muotoiltu neulos, jossa on pehmeä kuvioitu pinta, takaa täydellisen kosketuksen ihoon ja aktivoi kehon proprioseptorit pitämään tuen paikallaan. Tuote tarjoaa turvallisen tuen riippumatta siitä, juoksetko kentällä, treenaatko kuntosalilla tai teetkö intensiivistä päivittäistä työtä. Se keskittyy kohdennettuun stimulaatioon polven herkille alueille, jotka vaikuttavat kivun havaitsemiseen ja liikkuvuuteen. Lisäksi se pidättää kehon lämpöä lämmittääkseen polviniveltä ja lisätäkseen verenkiertoa. Voit käyttää polvihylsyä aktiviteetin aikana ja sen jälkeen. Se on pehmeä, hengittävä ja kosteutta siirtävä erityisesti polven takaosan herkällä alueella, mikä takaa koko päivän käyttömukavuuden.

Polvisuojan käytön edut:

 • Auttaa nivelen ja lihasten palautumisessa
 • Tarjoaa nuorentavaa helpotusta polven kipuun ja turvotukseen
 • Parantaa verenkiertoa, stimuloi hapen ilmavirtaa lihaksiin
 • Minimoi vammoja
 • Tarjoaa optimaalisen lihastuen harjoittelun välissä ja rentojen päivittäisten aktiviteettien aikana
 • Voidaan käyttää mukavasti koko päivän ja yön ajan
 • Lievittää oireita, jotka liittyvät niveltulehdukseen, jännetulehdukseen, nyrjähdyksiin, nivelsidevammoihin ja sivumeniskin repeämään

Voit käyttää polvitukea kaikkiin urheilupeleihin, pyöräilyyn, lenkkeilyyn, painonnostoon, rullalautailuun, triathloniin, kävelyyn, patikointiin, luisteluun, kiipeilyyn, voimisteluun, painonnostoon, joogaan, kyykkyyn, kehonrakentamiseen, kamppailulajeihin, juoksuun, tanssiin, kuntosaliharjoitteluun ja muihin toimintoihin.

KOKO-OPAS

Varmista, että katsot mittataulukkomme varmistaaksesi oikean istuvuuden. Jos olet epävarma, tavoittele pienempää kokoa ylimääräistä pakkausta varten ja isompaa kokoa pienempää pakkausta varten.

AVAINTIEDUT 

✔️ VAMMOJEN ENNALTAEHKÄISY JA KIVUNLÄMMITYS – Vakauttaa ja tukee niveltä, lievittää kroonisia ja akuutteja nilkkavamman oireita, lievittää lihaksen jännitystä estääkseen liikakäyttöä, auttaa vähentämään turvotusta ja lievittämään kipua erilaisten polvitilojen vuoksi.

✔️ LAAJA SOVELTAMINEN – Sopii kaikkiin urheilulajeihin, joissa niveliin kohdistuu paljon rasitusta: juoksu, koripallo, jalkapallo, jalkapallo, golf, pyöräily, tennis, patikointi, lentopallo, lenkkeily, hiihto ja muut lajit.

✔️ KORKEALAATUINEN 3D-NEULONTATEKNIIKKA – Tehokas kangas ja innovatiivinen neulontatekniikka tarjoavat ylivoimaista tukea ja mukavuutta tinkimättä liikkuvuudesta. Nauti tuntikausia jatkuvasta tuesta.

4.69
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. S***o (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Todennäköisesti paras polvituki, joka minulla oli. Siitä lähtien, kun loukkasin polveni koripallossa, minun oli käytettävä tukivarsia uusien vammojen estämiseksi. Erittäin tiukka ja hyvä istuvuus. Se antaa paljon tukea. Ei hihnoja, mikä on mukavaa verrattuna vanhaan, joka putoaa jatkuvasti pois juostuani ympäriinsä, kun sitä käytetään. Se saa minut tuntemaan oloni paljon turvallisemmaksi loukkaantumisen estämiseksi.

 2. N***v (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Istuu kuin hansikas! Tunnen paineen helpottuvan harjoittelun aikana. En ole pystynyt pomppimaan sisään ja ulos mukavasti jo jonkin aikaa, ja tuntuu uskomattomalta, kun en tunne pientä mutta kipeää kipua joka kerta, kun vaihdan asentoja nopeasti ja heitän potkuja ilman, että minun tarvitsee pidätellä.

 3. G***r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Erinomainen tuote. Se toimii erittäin hyvin pitäen polven tiukalla ja helpottaa bändäämistä.

 4. O***o (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Minulle tehtiin osittainen meniskektomia noin viisi vuotta sitten. Vaikka minulla ei ole kipua polvessa, kun liikun, se tuntuu joskus epävakaalta. Tämä tukivarsi auttaa siinä. Käytän sitä vain silloin, kun harjoittelen. Se tuntuu erittäin mukavalta. Se ei sido eikä tunnu epämiellyttävän kuumalta. Suosittelen sitä. Se on laadukas tuote, erittäin hyvin tehty!

 5. P***v (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Minulla oli ongelmia polveni turvotuksen ja kivun kanssa. En ole koskaan ennen käyttänyt tukivarsia, mutta laitoin tämän päälle ja 3 päivän kuluessa polven kipu ja turvotus ovat parantuneet huomattavasti. Olen iloinen, että ostin tämän , harkitsen tulevaisuudessa ostaa tukivarren aikaisemmin, kun huomaan kipuja ja särkyjä.

 6. N***o (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Ostin tämän polviholkin, koska minulla on vamma, joka on vaivannut minua vuosia. Kokeilin tätä holkkia ja heti en tuntenut kipua. Se tuntui kyllä hieman tiukalta, mutta se on tarkoitus tukea polveani. Käytän sitä vain silloin, kun joudun liikkumaan paljon, koska jos jätän sen pitkäksi aikaa, tuntuu kuin se leikkaisi verenkiertoani. Luin ohjeet kokoni mittaamisesta ja se toimi. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen tähän ostokseen. Kiitos!

 7. E***s (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  This is the first knee brace that I have purchased. Every once in a while my knee needs a little extra support due to some heavy weight lifting I used to do when I was younger. I still left a lot of weights but not as crazy as I did years ago. So far so good as it only has been a couple of days but my knee is feeling pretty good and supported.

 8. N***v (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen kokeillut useita kompressiohihoja polvelleni ja tämä on ylivoimaisesti paras. Tärkeintä on se, että se ei rullaa reittä pitkin, mikä on pahinta. Tämä johtuu siitä, että siksak-ote on aivan hihan yläosassa. Noudatin mittausohjeita, ja istuvuus sopi minulle. Käytän sitä polvileikkauksen jälkeen auttaakseni turvotuksessa ja vakauttamisessa.

 9. T***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Minulla on polviongelmia jo monta vuotta ja olen kokeillut useita eri polvitukia. Nämä raudat ovat niin mukavat, että tuskin tiedän, että ne ovat päällä. Ne antavat suuren tuen, mutta eivät ole äärimmäisen tiukat, kuten monet niistä, ja siksi ne on erittäin helppo vetää ylös. Ne eivät liu’u ylös tai alas ja ovat kevyet, joten ne ovat mukavat. Ne venyvät hyvin, joten ne antavat sinulle suuren tuen samalla, kun ne antavat sinulle erinomaisen liikeradan.

 10. L***n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Minulla on ollut johdonmukaista polvikipua viimeisten useiden viikkojen ajan otettuani uuden työn, joka edellyttää lähes jatkuvaa kävelyä lähes kymmenen tuntia, joten päätin ostaa kompressiohihan toivoen, että se auttaisi. Saatuani kompressiohihan ja laittaessani sen päälleni koin välitöntä helpotusta. Tämä tuote ylitti kaikki odotukseni, ja vaikka se ei olekaan korjannut perimmäistä ongelmaani, se on vähentänyt polvikipuani vähintään 90 prosenttia. Suosittelen sitä varmasti kaltaisilleni ihmisille, joille on tehty polvileikkaus ja jotka ovat sen vuoksi menettäneet polvensa vakautta ja joilla on lievää tai kohtalaista kipua pitkittyneen kävelyn ja polvistumisen vuoksi. Se on varmasti toiminut minun kohdallani. Suosittelen.