Hierontapistooli

139.98

Ale!

Hierontapistooli

139.98

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Oletko väsynyt pitkän päivän jälkeen? Saat välitöntä helpotusta lihaskipuihin Ortorex-hierontapistoolilla!

Tunnetko, että päivän kivut ja säryt hiipivät päällesi? ORTOREX™-hierontapistooli auttaa sinua saamaan tarvitsemasi helpotuksen lihaskipuihin. Se lievittää tehokkaasti jännitystä ja tarjoaa rentoutumista ilman käsityötä. Lisäksi hierontalaitteemme stimuloi verenkiertoa, mikä parantaa terveyttäsi pitkällä aikavälillä.

ORTOREX™ Hierontapistooli sopii erityisen hyvin niille, jotka kärsivät niveltulehduksesta, reumasta, arkuudesta ja jäykkyydestä. Voit käyttää laitettamme hieromaan kärsiviä alueita ja saada helpotusta vaivoihin heti!

Hierontapistoolimme toimii lähettämällä virtauksen moottorista. Nopeat paineenpurkaukset vapautuvat lihaskudokseen, mikä lisää verenkiertoa ja auttaa vähentämään tulehdusta. Voit käyttää laitetta kaikkiin kehon osiin, kuten niskalihaksiin, lapaluihin, selkälihaksiin ja jopa alueisiin, kuten reisiin tai pakaroihin, yhtä tehokkaasti.

ORTOREX™-hierontapistoolin käytön edut:

 • Ehkäisee lihasten jäykkyyttä ja arkuutta
 • Vähentää väsymystä ja tulehdusta
 • Vapauttaa positiivista painetta kudokseen
 • Tarjoaa yleistä rentoutumista
 • Stimuloi verenkiertoa

ORTOREX™-hierontapistoolissa on kuusi hierontapäätä, jotka on suunniteltu erityisesti eri lihasten ja ongelmien hoitoon. Laitteessa on harjaton moottori, joka toimii hiljaisella, alle 45db:n melulla, eikä häiritse muita. Siinä on myös ladattava litiumakku, joka kestää jopa kuusi tuntia yhdellä latauksella. LCD-kosketusnäytön avulla voit hallita hieronnan voimakkuutta ja akun varaustasoa. Lisäksi mallista riippuen on jopa 30 vaihdetta, joista voit valita itsellesi sopivimman.

Kuinka käyttää:

ORTOREX™-hierontapistoolin käyttö on melko yksinkertaista. Asenna ensin yksi sarjan hierontapäistä. Kytke akku päälle ja kytke laite päälle painamalla PÄÄLLE/POIS-painiketta. Vaihda sitten sopivaa vaihdetta ylös- tai alaspäin ja paina hierontapäätä ihoa vasten tiukasti mutta varovasti, jotta saat parhaat mahdolliset tulokset.

AVAINTIEDUT:

✔️ ANTAA HETKELLISEN VAPAUDEN LIHASKIPUISTA – ORTOREX™-hierontapistoolin tarjoama yhdistelmäpaine tunkeutuu syvälle lihakseen, mikä saa aikaan rentouttavan ja rauhoittavan vaikutuksen.

✔️ EDISTÄÄ NOPEAMPAA TOIPUMISTA JA PARANEMISTA – ORTOREX™-pistoolin hierontapää stimuloi verenkiertoa ja nopeuttaa verenkiertoa, joka auttaa soluja uudistamaan vaurioitunutta kudosta.

✔️ TARJOAA KOKONAISKOKONAISEN VAPAUTUKSEN – Hieromalla ihoa, pistoolimme lisää verenkiertoa, mikä ei ainoastaan lievitä lihaskipua, vaan jättää myös miellyttävän helpotuksen tunteen.

✔️ PYÖRITÄÄ ONGELMAN JUURIIN – ORTOREX™-hierontapistooli kohdistuu suoraan kärsivään alueeseen tuhlaamatta aikaa tai vaivaa tarjotakseen helpotusta mahdollisimman nopeasti.

4.69
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1

 1. B****y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olin vetänyt lihaksen alaselkääni ja tilasin tämän hierontalaitteen, jotta voisin rentouttaa lihaksia sen ympärillä. Se on ollut ihana! Kevyt ja helppokäyttöinen. Hierontapäät ovat uskomattomia.

 2. H****h (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen käyttänyt tätä hierontapistoolia taukoamatta sen saapumisesta lähtien. Se toimii hyvin. Käytän sitä hartioideni/niskan alueella ja olen tuntenut niin paljon helpotusta. Suosittelen lämpimästi kenelle tahansa kokeilemaan tätä hierontapistoolia, et tule katumaan sitä.

 3. T****n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Ostin tämän hierontalaitteen, koska aloin käydä kuntosalilla. Pidän siitä toistaiseksi. Se tekee työnsä ja tekee melko syvän hieronnan. Pidän kahvasta ja siitä, miten se sopii. Erittäin kätevä.

 4. P****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä on pieni pala paratiisia! Se toimii loistavasti auttaen minua toipumaan harjoittelusta tai vain yleisistä painepisteistä. Se on ehdottomasti hintansa arvoinen!

 5. K***n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  5 tähteä. Tuli nopeasti. Toimii kuten mainostettiin. Olen melko tyytyväinen ostokseen.

 6. T******a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Minulla on niveltulehdus, ja tämä hieroja todella auttaa! Erityisesti sen jälkeen, kun olen ollut aktiivinen koko päivän ja koko yön kivuissa. Rakastan nopeuksia ja sitä, kuinka monta työkalua on olemassa kivun mukaan. Erittäin tehokas!!! Ostaisin ehdottomasti uudelleen!

 7. S******d (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä vehje saa selkäni solmut irti niin kuin mikään muu ei saa. Minulla on ollut kalliimpia hierontapistooleja, mutta tämä on ehdottomasti parempi. Nopeusasetuksiin on helppo tottua, ei mitään vaikeaa käytössä. Kaiken kaikkiaan se on paras hierontapistooli, joka minulla on koskaan ollut. En katunut sen ostamista.

 8. A*****w (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä hierontapistooli tuntuu taivaalliselta kipeille hartioille ja niskalihaksille. Nopeusvaihtoehdot ovat loistavat, voit aloittaa hitaasti ja edetä ylöspäin. Vaihdettavat päät ovat myös loistavia. Suosittelen lämpimästi!

 9. K***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastan tätä hierontapistoolia!!! Se helpottaa jäykkää niskaani hyvin nopeasti. Käytän sitä joka päivä illalla töiden jälkeen ja se rentouttaa minua hyvin. Se on ehdottomasti rahan arvoinen!!!!

 10. J*****b (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Ostin tämän hierontapistoolin rentouttaakseni lihaksiani treenin jälkeen. Se toimii hämmästyttävän hyvin! Akun kesto on erittäin hyvä, kestää pitkään. Super rentouttava ja auttaa paljon jäykkyyteen. Loistava hierontalaite!