Niskan Ja Selän Shiatsu-Hierontatyyny, Jossa On Iämmitysjärjestelmä

Alkuperäinen hinta oli: €83.00.Nykyinen hinta on: €54.99.

Ale!

Niskan Ja Selän Shiatsu-Hierontatyyny, Jossa On Iämmitysjärjestelmä

Alkuperäinen hinta oli: €83.00.Nykyinen hinta on: €54.99.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Etsitkö selän ja niskan hierontalaitetta, joka voi tarjota sinulle maksimaalisen mukavuuden syvällä vaivaamisella? Älä etsi kauempaa kuin niskan ja selän shiatsu-hierontatyyny lämmityksellä, joka lievittää selän ja niskan kramppeja pysyvästi!

Nyt voit lievittää niska-, selkä- ja hartiakipujen oireita, vähentää stressiä ja tuntea olosi energisemmäksi kerralla. Niskan ja selän shiatsu-hierontatyyny tarjoaa sinulle parhaan hierontakokemuksen missä ja milloin tahansa. Siinä on 8 monisuuntaista pyörivää palloa, jotka ovat hierontatyynyn sisällä. Litteät Shiatsu-solmut on sijoitettu huolellisesti niin, että ne yhdistyvät akupainalluspisteisiisi ja tarjoavat sinulle parhaan parantavan hoidon. Tässä japanilaisessa hierontatekniikassa akupisteisiin kohdistetaan ympyränmuotoisia liikkeitä ja syvää vaivaavaa painetta, mikä vapauttaa jännitystä ja rentouttaa kireitä lihaksia.

Voit käyttää tätä hierontatyynyä kokovartalohoitoon. Se on rakennettu siten, että voit asettaa sen hieromaan kohdealuettasi. Se sopii täydellisesti niskan ja selän taakse ja muotoilee selkärankaa ja alaselkää. Voit hieroa niskaasi, ylä- ja alaselkääsi, hartioita, lannerankaa, vyötäröä, säärtä, vasikkaa tai jalkaterää. Tämä hierontalaite auttaa sinua rauhoittamaan mieltäsi pitkän työpäivän jälkeen, joten se on täydellinen lisä päivittäiseen rutiiniin. Tyyny kytketään pistorasiaan, eikä sitä tarvitse ladata. Nauti täydellisestä rentoutumisesta sohvalla makoillessasi lukiessasi tai katsoessasi suosikki tv-ohjelmaasi. Mukana on myös venyvä hihna, jolla se voidaan kiinnittää tuoliin toimistossa tai autossa.

Väsymyksen, särkyjen, kipujen ja stressin lievittämiseksi koko kehossasi tässä hierontatyynyssä on lämpövaihtoehto, joka rauhoittaa lihaksia. Se tehostaa verenkiertoa ja edistää koko kehosi helpotusta tehokkaasti. Niskahierontalaitteessa on automaattinen ylikuumenemissuoja, joka sammuu automaattisesti, kun 20 minuutin lämmitysjakso on päättynyt. Jos hierontalaite ylittää käyttölämpötilan, siihen on asennettu turvalaite, joka sulkee automaattisesti hierontatyynyn lämmitystoiminnon sammuttamalla moottorin. Se ei ainoastaan takaa sinulle erinomaisen lämmityskokemuksen, vaan samalla se varmistaa, ettei laite vaurioidu liiallisen kuumuuden vuoksi. Nauti rauhoittavasta hieronnasta kotona, toimistossasi tai jopa autossasi ja tunne, kuinka kaikki jännitys ja arkuus sulavat pois.

✔️ SHIATSU VAIVAAVA HIERONTA – Toimii 8 syvälle vaivautuvan Shiatsu-hierontasolmun avulla, jotka auttavat rentouttamaan kireää selkää, hartioita ja niskaa.

✔️ 8 HIERONTARULLAA – 8 hieronnan avulla hierontatyyny jäljittelee oikean hierojan käsien vaivaavia ja tunkeutuvia liikkeitä.

✔️ 3 NOPEUSTASOA – Mahdollistaa oikean ja sopivan määrän painetta lihaskipujen lievittämiseksi.

✔️ LÄMMITYSTOIMINTO – Tarjoaa rauhoittavaa ja virkistävää lämpöä, joka auttaa enemmän rentouttamaan lihaksia ja edistää verenkiertoa.

✔️ SORE JA VÄSYTYNEIDEN LIHAKSET VAPAUTTAA – Tarjoaa syväkudoshierontaa niskalle, hartioille, yläselälle, alaselälle, vyötärölle, jalkaterälle, sukkahousuille, vasikoille, jaloille, jalkaterille ja käsivarsille – auttaa koko kehoa vapauttamaan stressiä, kipeytyneitä lihaksia ja auttaa sinua rentoutumaan.

✔️ ERGONOMINEN MUOTOILU JA KANNETTAVUUS – Ergonominen W-muotoilu sopii täydellisesti niskan ja selän taakse ja muotoilee selkärankaa ja alaselkää. Voit ottaa sen mukaasi minne tahansa ja nauttia syväkudoshieronnasta kotona, autossa, toimistossa tai missä tahansa.

✔️ TURVALLINEN JA KÄYTTÄJÄYSTÄVÄ – Varustettu ylikuumenemissuojalaitteella ja ohjelmoitu 20 minuutin automaattisella sammutuksella turvallisuuden varmistamiseksi. Sinun tarvitsee vain kytkeä laite verkkovirtaan ja se käynnistyy.

 

4.69
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. C***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Vastaanotettiin juuri 25/9/20……noin 2viikon toimitus…..pakattiin erittäin hyvin, tuote on iso ja hyvän kokoinen ja mukava….erittäin helppokäyttöinen ja niin sileä….erittäin tyytyväinen ostokseeni, oli erittäin ystävällistä lisätä irlantilainen pistoke seinään, vakiopistoke on EU, kiitos

 2. O***v (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tilasin tämän selkä- ja niskakipuihin. Toimii loistavasti!

 3. C***s (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Erittäin mukava hierontalaite, suosittelen lämpimästi

 4. H***o (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Nopea toimitus. Olen tyytyväinen hierontatyynyyni. Kaikki toimii hyvin, kiitos.

 5. A***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tuntuu niin hyvältä!!

 6. Z***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Täydellinen hartioille. Toimii hienosti ja siinä oli jopa pistoke autoa varten, jotta voin ottaa sen mukaani. Loistava ostos!

 7. R***r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Toimii loistavasti! Laite rentouttaa alaselkääni erinomaisesti lämmön ja hieronnan avulla.

 8. D***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tuote tekee hyvää jännityksen lievittämiseksi. Todella tyytyväinen tuotteeseen!

 9. N***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastan ehdottomasti tätä hierontalaitetta. En ole päässyt hierojalleni, mutta tämä on tehnyt tehtävänsä. Se pyörii eri suuntiin ja voin käyttää sitä missä tahansa mukavasti. Lämmitetty ominaisuus auttaa myös rentoutumaan. Suosittelen ehdottomasti tätä tuotetta.

 10. F***z (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Loistava tuote hintaan nähden. Toimi minulle erinomaisesti niska- ja hartiakipujeni kanssa.