Niska Ja Kyttyrä Asentoa Korjaava Tuki Kaularangan Kaulapannan Tuki

29.99

Ale!

Niska Ja Kyttyrä Asentoa Korjaava Tuki Kaularangan Kaulapannan Tuki

29.99

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Ylläpitää tervettä ryhtiä ja lievittää niskakipuja

Pysy suojassa epäterveellisiltä paineilta lukiessasi, kirjoittaessasi tai käyttäessäsi tietokonetta Ortorex Asennonkorjaimella. Laite tarjoaa optimaalisen kaularangan tuen, joka ehkäisee epäterveellistä kyyristymistä jokapäiväisessä elämässä, ja edistää samalla verenkiertoa nikamavaltimoihin.

Helppokäyttöinen
Ortorex-Kuopankorjainta voi käyttää kotona, töissä tai koulussa. Sitä voidaan käyttää myös seisten tai istuen.
Suora asento
Ortorex-Tukituki Suojaa niskaasi muodonmuutoksilta, jotka johtuvat pitkäaikaisesta eteenpäin kallistumisesta tietokoneen tai matkapuhelimen käytössä. Se ylläpitää selkärangan tervettä rakennetta pitkään.
Ergonominen muotoilu
Ortorex Niskatuen ontto V-muoto mukautuu täydellisesti kaulan ympärille.
Kevyt

Valmistettu kestävästä mikrokuidusta ja pehmustavaahdosta.

Kannettava

Helppo taittaa kokoon ja pakata kaikkialle.

Hajunpoisto

Hengittävä kehys takaa paremman ilmankulun kuin perinteiset kaulukset.

Lisää syitä rakastaa kaulusta
Helppo Puhdistaa
Ihoystävällinen
Tarranauhasulkimet
Liukumaton
Varovainen Käyttö
4.75
8 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 8 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1

 1. A******e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä laite todellakin toimii! Istun paljon työpöydän ääressä, ja olen viime aikoina saanut niskakipuja. Tämä laite kiinnitetään kaulaan ja se tuntuu istuvan tukevasti. Erityisen hyödyllistä siinä on se, että se estää niskaani notkistumasta, mikä olisi luultavasti suurin syy niskakipuuni. Sen ansiosta niskani pysyy neutraalissa asennossa eikä siihen satu niin paljon pitkien työpöydän ääressä istumisen aikana. Suosittelen

 2. E***t (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Erinomainen laite. Auttaa korjaamaan ryhtiäni toimistotyöaikana kotona. Se on super kevyt mutta tukeva, vaikuttaa hyvin tehdyltä. Sitä olisi helppo kantaa mukana

 3. T***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Pidän todella tästä kaulatyökalusta. Se pitää pääni suorassa, kun normaalisti pääni on eteenpäin televisiota tai lukemista katsellessani. Olen erittäin tyytyväinen ostokseen!

 4. S**e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä korjain on antanut minulle niin paljon helpotusta! Herään aamulla hermokipuihin molemmissa käsissäni. Käytän tätä aamulla lyhyen aikaa, ja saan tunteen takaisin käsiini. Liian pitkään käyttäminen heikentää kaulaa.

 5. A***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä niskatuki sopii erinomaisesti henkilöille, joiden on parannettava ryhtiään, jotka eivät voi taivuttaa niskaansa onnettomuuden vuoksi tai jotka haluavat vain pitää niskansa paikallaan pitkiä aikoja. Se on erittäin tukeva, helppo pukea ja riisua ja se toimii!

 6. L***e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä niskan ojentaja toimii erinomaisesti niskakipujen lievittämisessä ja auttaa korjaamaan ryhtiäni. Työskentelen kotona ja istun työpöydän ääressä pitkiä aikoja. Olen huomannut, että asentoni on ollut erittäin huono ja aiheuttanut minulle vakavia niska- ja selkäkipuja. Tämän paarin käyttö on auttanut minua valtavasti niska- ja selkäkipujeni kanssa. Sitä on erittäin helppo käyttää ja säätää, ja se on myös mukava käyttää. Suosittelen ehdottomasti.

 7. M****r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Voin sanoa, että tämä kaulustuki auttaa lievittämään jonkin verran painetta, se näyttää venyttävän niskaani, mikä tuntuu hyvältä. Se on myös helpottanut päänsärkyä. Sanoisin, että se on kokeilemisen arvoinen, jos sinulla on niskavaivoja.

 8. K**y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Pitää leuan ylhäällä ja tukee päätä. Vaati muutaman kerran saada se säädettyä mukavaksi ja tukevaksi. Mutta se tekee työnsä hienosti.